Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat jest strasznie przystojny i zmienia dziewczyny jak rękawiczki:P

Polecane posty

Gość gość

Aż mi się chce czasem śmiać z tych biednych panienek, które tyle dla niego robią. Jedna nawet przychodziła do nas do domu codziennie i przynosiła własnoręcznie upieczone ciasteczka. Trwało to chyba ze dwa miesiące. Czasem aż się dziwię tym laskom (sama jestem kobietą) jak można tak oszaleć na punkcie faceta.

Gość gość
ty się dziw bratu, że taka d***** z niego

Gość gość
Mój brat to straszny lekkoduch. Nie wiem po kim on jest taki ładny ale serio wygląda jak model. Reszta rodziny w tym ja, jesteśmy przecietni. I potrafi to idealnie wykorzystać. Cały czas zmienia dziewczyny a te szaleją na jego punkcie. Nawet do mnie niektóre starały się zbliżyć zeby złapać kontakt z moim braciszkiem:P

Gość Paulina Mortadelkowiczkowiecka
Co wy macie z tymi rękawiczkami??? To skarpetki się zmienia codziennie a nie rękawiczki. A co do twojego zdziwienia to ja bym się tak nie afiszowała bo ty tez możesz być ofiarą takiego palanta. Gość już pewnie ma trypla na flecie i afty w ryju.Aż mnie trzepie na samą myśl kontaktu a takim ludkiem.Z zewnątrz laluś a wewnątrz żul.

Gość gość
Ja mojemu bym chyba nieźle głowe zmyla za takie lekkomyslne zachowanie. Będzie ze mnie ciotkę robil z jakimś pustakami. Obrzydliwość, mam nadzieję, że za kilka lat nie będe takiego czegoś obserwować.

Gość gość
Skarpetki się zmienia codziennie ale dziewczyny nie!:) Dlatego rękawiczki już bardziej pasują żeby odzwierciedlić częstotliwość jego zmian... Chodzi o to, że strasznie śmieszą mnie te zakochane w nim panienki i ten jego flirt jeśli tylko czegoś potrzebuje. Niby tandetne ale działa w 100%:)

Gość gość
Bo baby są głupie. Desperatki byleby złapać chłopa obojętnie na co. Idiotki.

Gość gość
Ma 190 cm wzrostu, ciemnoblond gęste włosy, zielone oczy, jest dobrze zbudowany, trenuje koszykówkę.

Gość Paulina Mortadelkowiczkowiecka
Ale wy jesteście tempi.On sobie sam robi tu reklamę bo go żadna nie chce pomimo jego c***owatego wyglądu.

Gość gość
Ale on jest warty tych bab. No k****, skoro ktoś korzysta z czyichś uslug brzydko mówiąc to sprawia, ze on jest taki mundry i wspaniały a baby desperatki? ciagnie swój do swego. Dlatego mam nadzieję, że moj brat wyrośnie na prawdziwie mądrego i fajnego faceta :)

Gość gość
Ta a jasne.