Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec

Obraziła się za wózek w prezencie

Polecane posty

Gość gość
do: zwolenniczka konkubinatu od kiedy matkę faceta z którym jest się w konkubinacie nazywa się teściową ? Taki przywilej mają mężatki a nie ty, popraw się na przyszłość i zacznij nazywać fakty po imieniu - dla ciebie to "matka mojego partnera" a nie "teściowa"

Gość co o tym myslec
Wezcie sie nauczcie czytac ze zrozumieniem, szczegolnie ty hh. Ona zla jest ze to taka mala kwota, jakbym jej dala kase to bylaby wielka obraza bo ona wozek za3 tysiace upatrzyla sobie, a wciaz to o polowe zamalo. Ona nie ma takiejmozliwoscidolozyc sobie do wozka, ale widze ze takiej hh nie wytlumaczysz tego, chyba jej sie wglowie nie miesci,ze ludzi moze nie stac na cos:O i nie siedze im w portfelu ale znam sytuacje bo pomagam im i wiem, ze nie maja lekko

Gość gość
Chciałaś dobrze, a wyszlo jak zwykle :-( ludzie potrafią być naprawdę niewdzieczni. Powiem Ci tylko tyle, że 1500 zł za wózek to całkiem sporo. Moja siostra ze szwagrem kupili naprawdę ładny, porządny i funkcjonalny (i nowy) wózek dla blizniat za 900 zł i nie jest to badziew wiec taki dla jednego dziecka za 1500 zł tym bardziej badziewiem nie będzie.

Gość gość
A co w tym zlego ze nazywa tesciowa?my jak z mezem bylismy jeszcze narzeczenstwem to nazywalismy przyszlych tesciow,tesciowie

Gość gość
Autorko mi mozesz dac te 1500 zl na wozek jak bratowa nie chce.

autorko, a mnie się właśnie wydaje, ze troche im w ten portfel zaglądasz :) Zdrowiej będzie jeśli im tą kasę dasz. A czy dołożą czy nie dołożą to już ich sprawa, prawda? Ja nie znam przypadku, żeby ktoś wózek fizycznie kupował, tak jak Ty. Daj im kasę, powiedz, ze to w prezencie i zapomnij, żeby z bratem jechać ten wózek kupować.

popieram zwolenniczke konkubinatu. a jesli sie bratowa obrazi, ze tylko tyle, to znaczy, ze jest glupia, bo moglabys nic jej nie dac. zamiast sie napuszac daj im te 1500 i sprawa z glowy. a moze a noz skombinuja te brakujace 1500 - albo im ktos da, albo wezma pozyczke, albo w totka wygraja. a jak nie to kupia tanszy. co tobie do tego??

Gość Kaja2014
kobieto daj jej to 1500 zł powiedz, ze to na wózek chyba ze chce coś innego to moze za to kupić ale na więcej CIę nie stać jak chce niech dołozy sobie sama... rany ja mam wózek za 680 zł i jestem zadowolona:) dziadkowie ogladali taki do 1500 zl ale stwierdzilismy ze to wyrzucanie kasy w błoto i za 680 zł mamy 3 w 1 :) a co to za roznica czy dziecko bedzie jezdzic w takim za 700 zł czy za 3000 zł . wozek to wozek

kaja, nie jezdzilas drozszym, to nie wiesz. ja jezdzilam w sumie trzema i kazdy ma zalety i wady, a wszystkie byly "firmowe" ;).

Gość gość
Ja kupilam 2 w 1 za 1100 zl i jestem bardzo zadowolona.za to moja kolezanka kupila z ttch bardo drogich i juz 3 miesieczn dziecko musiala w spacerowce wozic bo gondola byla za mala,wiec dziewczyna z dlugo nie poszpanowal

na pewno kupila sobie wozek za 3000, zeby szpanowac. macie cos z glowami.

Gość gość
No raczej nie kupila z wygody dla dziecka,bo teraz 3 miesieczne dzecko zima bedzie w spaerowce jezdzic

moze kupila, bo jej sie podobal, a nie pomyslala, ze gondola jest mala??

Gość gość
Dziewczyno jezeli kupuje sie wozek z ponad 4 tys. To trzeba myslec czy bedzie dobry i wygodny dla dziecka tm bardziej ze wieziala kiedy urodzi sie dziecko i ze bedzie wozila je jeszcze w gondoli zima

Gość gość
Wyglad wozka powinien byc na ostnim miejscu.ale wazne ze wozek jest sliczniutki a nie wygodny dla dziecka

Gość gość
Autorko,a Ty o takich sprawach rodzinnych musisz na kafe pisac? Co Ci to daje chwalisz sie tym,ze chcesz kupic bratu wozek dla dziecka? Co to kogo obchodzi.Gadasz na bratowa ze taka i owaka a sama wcale lepsza nie jestes.Wez ta sprawe w ogole do uwagi zglos do TVN.Zenada

o matko. jak ja kupowalam wozek i ogladalam ich ze 20 pewnie, to jak mi sprzedawca mowil, co w ktorym jest dobre, a co nie, to o zadnym nie mowil, ze jest niewygodny dla dziecka. zreszta to by sie trzeba bylo samego dziecka spytac, czy mu wygodnie czy nie :(. poza tym wozek "na wyglad" mozna rowniez kupowac z tych tanszych. wymyslacie bez sensu.

Gość gość
Sama autorka jest głupia jak but, co co wyskakiwała z taką propozycją, po to, aby pokazać jaka to z niej pani, a,że wielka fundatorka nie dostała wyniesiona pod niebuiosy, to żale wyle4wa na kafe.Normalnie ciotka kupi jakiś ciuch i po sprawie jak już ktoś napisał, ale wielka pani fundatorka musiała zaszpanować,ze kupi wózek, matka nawet nie może wybrać modelu, bo fundatorka już postanowiła jaki i za ile.Taka pomoc jak twoja to nic innego jak żenada.Po co się wyrywałaś, skoro tylko ferment z twojej pomocy powstał?

Gość gość
Po co się tak wchrzaniasz wrodznę brata, sama narobiłaś zamieszania i jescze na kafe rodzinę 0obgadujesz.Nie jesteś lepsza niż ta bratowa, banda idiotów i tak się kończy.

Gość gość
Gosciu bo w niektorych rodzinach rodzenstwo jest ze soba blisko i sobie pomagaja a nie patrza n siebie spod byk i kloca sie o spadki po rodzicach.a pozatym nie kupuje wozka dla bratowej tylko dla przyszlego czlonka rodziny.widac ze brat zn wartosc pieniadza a nie jak jego zonka,noe wazne ze drogie i nas nie stac wazne tylko zeby sie pokazac na miescie w wypasionym i drogim wozku

Gość gość
Ale po cholere piszesz o tym na kafe? Ja na miejscu Twojej bratowej w ogole bym zadnego wozka nie chciala od Ciebie wolalabym w komisie uzywany kupic.jestem pewna ze gadasz o tym w kolo wszystkim po rodzinie rowniez,osoby Twojego pokroju niestety tak maja.Szkoda mi tej Twojej bratowej.

Gość gość
Ja pierdziele tutaj kobiety pisza o hemorojdach i kiedy mialy ostatnia miesiaczke i jakos nikomu to nie przeszkadza

Gość gość
Też bym nie chciała takiego wózka, którego nawet wybrać nie mogę, bo przecież nie ma jak.Kasy nie chcesz dać, pchasz się z zakupem na siłę takiego wózka jaki ty obmyśliłaś i za tyle ile ty chcesz.Ja bym grzecznie podziękowała, jakbyś mi takie warunki stawiała, prezenty też trzeba umieć dawać, a ty nie potrafisz. wolalbym kupić też w komisie, niż od jaśnie pani dostać taki, którego nie chce.

Gość gość
kobiety pisza o hemorojdach i kiedy mialy ostatnia miesiaczke No i ok, same sobie du.pska i ci ,pska obrabiają, a nie innym członkom rodziny.

Gość gość
13.23 buahahahahhahaha sama prawda, rozbawiłaś/łeś mnie gosciu.

Gość gość
Daj jej 1500 w kopercie. Jak chce za 3000 to niech dolozy ze swoich pieniedzy

Gość gość
i jak zrobilas autorko?

Gość gość
Skoro oni sa biedni to nie lepiej za 1500zl kupic wózek tańszy i do tego parę rzeczy ( łóżeczko , ciuszki)? Jak kupilam wozek za 550zl i fajny, spodobał mi sie i na drugi dzien poszlam go kupić. Jak by mi ktos zafundowal wózek głupio byłoby mi wybrać wozek za 3000zl :-/ nawet gdyby ktos z rodziny placil