Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromna ochota na seks a brak faceta

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesiecy temu rozstalam sie po kilku latach zwiazku. coraz bardziej odczuwam brak seksu,tak mi sie chce. jak zabic w sobie ochote na seks?

Gość gość
kup sobie wibrator, albo daj ogłoszenie, że masz ochotę na seks, a ustawi się do ciebie kolejka ru'chaczy

Gość gość
ale ja nie chce sie z nikim puscic.

Gość gość
udac sie do mnie na warsztat, ale przyjmuje tylko brunetki, ew. ciemne blondynki gwarantuję, że nie będzie trzeba poprawiać ;)

Gość gość
Ja p*****le, nie wiem ile z tych tematów to prowokacje, a ile nie. Nie ty jedna. Po co "zabijać" w sobie ochotę? Są inne sposoby na rozładowanie niż wypalenie czy użyczanie szpary na prawo i lewo :P

Gość gość
ciekawe jakie?

Gość gość
"ciekawe jakie?" x twoi rodzice też nie wiedzieli i skutki są takie, że na świecie pojawił się jeszcze jeden osobnik, który zadaje głupie pytania

Gość gość
masturbacja nie pomaga, wysilek fizyczny tez nie. wibrator nie zastapi mi bliskosci faceta. wiec moze sa jakies inne sposoby o ktorych niewiem?

Gość gość
masturbacja pomaga rozładować popęd płciowy, czyli zastępuje brak seksu, o którym piszesz w pierwszym poście. Z twoich dalszych wypowiedzi wynika, że oprócz braku seksu dokucza ci samotność, brak czulości i pewnie brak milości. Zadałaś niewłaściwe pytanie. To oczywiste, że oprócz potrzeby seksu, wibrator nie zaspokoi żadnych innych twoich potrzeb. Te inne potrzeby może zaspokoić tylko inny człowiek, kobieta kub mężczyzna, co tam sobie wybierzesz. Dziwi mnie, że ktoś na tyle dorosły, by uprawiać seks, jest na tyle durny, by tego nie rozumieć i w ten sposób formułować pytania.

Gość gość
o to chodzi ze masturbacja nie pomaga. potrzebuje normalnego seksu. a to nie mozliwe bo brak faceta.

Gość gość
Kobiety traktuja sex drugoplanowo jak wiem :)

Gość gość
to daj ogłoszenie, że szukasz faceta do seksu i zleci się ich całe stado