Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SINGLE jak spędzacie czas ze sobą i co robicie dla siebie

Polecane posty

Gość gość

chciałabym urozmaicić swoje atrakcje i jestem ciekawa, co wy fajnego dla siebie robicie, jak lubicie spędzac czas ja np. bardzo lubię siedzieć w kącie w kawiarni przy dobrej kawie i ciastku i czytać książkę. niestety rzadko mam na to czas, ale lubię

Gość gość
pale trawke, pije piwko czasem winko z kolegami, gram w gry przez neta, ewentualnie jakies forum do poczytania, czasem jakis film ,i prawie zawsze mam wlaczony tv z 4fun tv lub eska i sluchajac muzyki uucze sie troche angielskiego,a czasem jakies zadanie z matmy rozwale czy tam kilka jak mnie najdzie i jakos mija

jazda konno,strzelnictwo sportowe,udzielam sie w schronisku dla zwierzat,no i Sport oczywiscie,silownia,bieganie .rower i czasami tutejsze Forum.Latem kajaki,plywanie i" podrywanie ratownikow";))

Gość gość
W wekendy chodze na grzyby albo na ryby,czasem wyskocze na piwsko do baru. Lubie gotowac ,duzo gapie sie w tv. Czas leci.

Gość gość
Też lubię czytać ale coraz mniej ostatnio a tak poza tym to tv i internet. Czasami mam ochotę na basen ale jakoś nie mam motywacji żeby się wybrać.