Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy chcą być popularni, a ja mam odwrotnie, chcę by ludzie jak najmniej o mn

Polecane posty

Gość gość

ie wiedzieli, interesowali się i zależy mi na czymś wręcz odwrotnym do np. tego całego lansu na portalach społecznościowych. O czym to świadczy?

Gość gość
nie wiem ale ja mam tak samo. nie mam nawet facebooka .

Gość gość
aha i dodam jeszcze, że mimo tego co napisałem to wszyscy najwięcej interesują się moim życiem, wtrącają się, a jak się czegoś nie mogą dowiedzieć to żeby uzupełnić lukę, tworzą zazwyczaj fałszywe i przykre ploty.

Gość gość
postępująca choroba psychiczna, mam tak samo

Gość gość
też tak mam i bardzo sobie to cenię. Nie znoszę instynktu stadnego, który świadczy o bezmyślności.

Gość gość
Nie chodzi tylko o instynkt stadny, ale po co podawać komuś swoje emocje i uczucia na tacy?

Gość gość
albo swoje prywatne sprawy? no to ludzkie pojęcie przechodzi.

Gość gość
Ja też tak zawsze miałam i tak mi już zostało. Ale zwracałam zawsze uwagę Ludzie mnie rozpoznają bo matka natura była dość hojna dla mnie i rzucam się w oczy. Na swoje starej parafi zapisałam się jako najfajniejsza laska- o czym dowiedziałam się przypadkiem a osoby których nie znam identyfikowały mnie jako modelkę-miłe bo zawsze mierzyłam w zupełnie innych kierunkach.

Gość gość
Też tak mam, nic o sobie nikomu nie mówię. Mam 2 moze 3 zaufane i sprawdzone osoby. Niestety nie uchroniło mnie to od plotek, bo czy tego chcę czy nie ludzie przesadnie interesują się mną i moim życiem i tak jak napisał ktoś wyżej-jak czegoś nie wiedzą to sobie dorabiają fakty według własnego uznania. Mam nawet znajomą, kóra potrafi zapytać się mnie ile zarabiam, a jak zobaczy rachunek na półce u mnie to potrafi go czytać. I nie może przeboleć, że nic nie chcę mówić o sobie. Żenua na maxa...