Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litaaa000

Jestem w ciąży, a mój chłopak na razie chce to ukrywać

Polecane posty

Gość litaaa000

Dwa tygodnie temu dowiedziałam się,że jestem w 2 miesiącu ciąży. Na początku sami byliśmy w szoku i nie chcieliśmy mówić rodzicom. Postanowiliśmy,że w piątek w urodziny jego mamy, czyli dwa dni temu powiemy, ale on,że nie jeszcze, że poczekajamy itd. Jego rodzice w środę wyjeżdzają i mówie do niego dobra to we wtorek, dzien przed ich wyjazdem, a on,że jak wrócą za tydzien w weekend. I mowie na pewno? a on " no jeszcze zobaczymy". Ja jestem z nim juz 5 lat i on w sumie nie chcial slyszec o slubie, jak mu kazdy mowil itd,ale jak sie dowiedzial,e jestem w ciazy oswiadczyl mi sie pare dni pozniej i dla jego rodziny te oswiadczyny byly zsskoczeniem,bo wiedzieli,ze jemu sie nie pali do slubu. I powiem wam,ze jego siostra i mama zapytaly mi sie wprost czy jestem i musialam skłamac. A dzisiaj bylismy na imieninach jego babci i ja wgl nie pije kawy,bo mam wstret w ciązy, uciekam jak ktos pali, wychodze nagle mowiac,ze do wc, albo cos. Chcieli mi wina nalac dzis, to odmowilam, no logiczne... i jego sisotra znowu "jestes w ciazy?" ale to jak bylysmy same i ja potem to mojemu narzeczonemu powiedzialam,a on do mnie z pretensjami,ze po mnie widac,bo kawy nie chce pic,ze daje po sobie poznac, ale to co mam wypic tego szampana ?;/ i zaszkodzic dziecku... Ja już bym chciala im powiedziec,bo ja sie niekomfortowo czuje. Co ja mam robic? Chemy zaczac od jego rodzicow, bo ja z moimi mam sredni kontakt. Dodam,ze ja mam 22 lata, on 23.

Gość gość
Szkoda mi ciebie,że masz chłopaka ,który nie chce małżeństwa z tobą ani dziecka.Byłaś z nim 5 lat ,a on nadal nie wie,czy jestes TĄ JEDYNĄ.Co ci poradzić?Musisz powaznie porozmawiać z chłopakiem.Jak długo chce to ukrywać?Może ma nadzieję,że sprawa się sama rozwiąże ,czyli poronisz?To byłoby straszne.

Gość gość
Facet ewidentnie przerażony, widać ze mu na tobie i na dziecku nie zależy. Bardziej martwi się reakcja rodziny niż tobą i dzieckiem. To nieodpowiedzilany smarkacz, współczuje ci. A oświadczyny pewnie z poczucia obowiązku były.