Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkowa6

Problem z byłym

Polecane posty

Gość malinkowa6

Jestem Marcela i mam 16 lat i chyba większe problemy od swoich rodziców. Zacznę od tego, że byłam z chłopakiem 9 miesięcy nie z miłości, ale raczej z ciekawości bo to był taki pierwszy chłopak. Byłam z nim, on taki super doświadczony byłam jego 5 dziewczyną, a ja wgl nie orientowałam się w takich związkach. Spotykaliśmy się na spacerach, później zaczęliśmy w samochodzie. Wtedy się zaczęło, byłam głupia, wierzyłam w każdą jego bajeczkę, wmawiał mi minn, że każda para 'to robi" i, że jeśli chce z nim być do końca to mi nie robi różnicy, a raczej nie powinno robić różnicy czy zrobimy to teraz czy później. No i takie gadanie, zrobiliśmy to i za każdym razem jak to robiliśmy i mieliśmy się spotkać, często przed spotkaniem płakałam, trzęsłam się i po prostu chodziłam jak na ścięcie, bałam się sexu. Pamiętam jak zmuszał mnie do tego, żebym wkońcu wzieła 'go' do buzi. Ja nie chciałam, a on zwykłe płakał i mówił ', że już nw co ma robić, bo on mnie tak kocha, ale ja jestem taka niedostępna'. No i po pewnym czasie zebrałam się i zerwałam z nim, no ale nie przemyślałam tego, a raczej wcześniejszych swoich czynów, że wysyłałam mu nagie zdjęcia, tak, jestem najgłupszą dziwą jaką można byc. Teraz szantażuje mnie, że wszystkim pokaże, a wzamian żeby tego nie robił mam być jego prywatną prostytutką. Mam już dość :''(. Moje pytanie jest co ja mam zrobić? Poszłabym na policje, ale w policji pracuje 3 osoby z mojej rodziny, miałam w planach wybrać sie na psychologa, albo psychiatry, bo ogólnie mam nerwice, problemy ze snem, boje sie go, boje się wychodzić, zmienialam już szkołe dwa razy przez niego. Wiem, że kiedyś się uwolnie od niego, ale to dopiero jak wyjade na drugi koniec Polski na studia, ale do tego czasu zwariuje albo popełnie samobójstwo

Gość gość
a ile on ma lat?

Gość malinkowa6
jedynie 9 miesięcy starszy