Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu KOBIETY pójdą nawet z dziadem jeśli jest KASIASTY

Polecane posty

Gość gość

jestem kobietą, mam wykształcenie & pracę , potrafię na siebie zarobić ( może nie na porsche i dom z basenem ale na waciki jest). Wczoraj oglądałam taki program ugotowani na tvn, występowała tam niby prawniczka ( a więc w&p). Ostatnim uczestnikiem u którego jedli kolację był dziadek ale okazało się że ten dziadek ma willę z basenem, dom wielki jak z katalogu luksus i bogactwo. I od razu zaczeły się żarciki tej babki o tym, że się wprowadzi ze rozwód przeprowadzi z jego żoną, ze szczoteczkę zabierze ze sobą niby żarty ale ukazujący smutny obraz naszej płci. Czy wszystkie kobiety są hmmm prostytutkami? Każdą można kupić za odpowiednie pieniądze? Nie rozumiem tego i mam wrażenie, przez obraz lansowany w tv jestem odosobnionym przypadkiem który mimo zasobnego konta nie mógłby pójść z dziadem do łóżka ////

Gość gość
jesteś cnotliwa?

Gość vabienq
spieprzaj ze swoimi spostrzeżeniami idiotko! Mądra kobieta wie jak ma się ustawić w życiu by nie musieć pracować na waciki :) Może i wyszłam za mąz dla pieniędzy ale za to nie musze sie martwić za co opłacic rachunki...

Gość gość
Nie każda:) Ja Mam starszego ale biednego i kochanego a ja mloda.

Gość gość
Nez przesady Ja takich nie znam to jakieś pojedyncze przypadki.