Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattylabell

kobiecy biznes

Polecane posty

Gość pattylabell

Jaka (kobieca) działalność, w dzisiejszych czasach jest najbardziej opłacalna?!

Gość gość
dawanie pipki za kase

fryzjerstwo , jeśli dobra specjalistka, farbowanie, ścinanie, zagęszczanie, przedłużanie, fryzury

Gość gość
Oj jest dużo możliwości. Ja prowadzę salon Welles & spa, ale od zawsze dążyłam aby pracować w tym kierunku, to jest moja pasja i hobby. Nie zniechęcaj się tym, że czeka Cię mnóstwo pracy i organizacji, początki są zawsze ciężkie. Jeśli chciałabyś robić coś w podobnym kierunku, mogę Ci podesłać adres firmy http://www.akvafalo.pl/ która projektowała wnętrze dla mojego zakładu. W tej branży liczy się również profesjonalizm oraz wysoki komfort dla klienta;) powodzenia

Gość ania

W dzisiejszych czasach kobiety mają mnóstwo możliwości. Należy się nie zniechęcać i małymi kroczkami dążyć do celu. Ja zaczynałam 2 lata temu, otworzyłam gabinet fitness należący do sieci gabinetów STUDIO FIGURA. Pomagam kobietą pozbyć się zbędnych kilogramów, obserwuje ich radość i wzrost poczucia własnej wartości. Praca przynosi mi dużą satysfakcję.

Gość te fitness to lux biznecho

takie fitnesy to nie głupi biznes powinny zastępować co drugą budke z kebabami w miastach