Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anif

Wynik Testu

Polecane posty

Hej. Dziś powinnam dostać @. Rano zrobiłam test i pokazała się jedna kreska. Po kilku minutach bardzo słaba, lekko widoczna druga. Czy ktoś wykonywał bobo test strumieniowy i miał podobnie ?

Gość gość
ja tak mialam, polecialam po drugi i wyszlo to samo za dwa dni byla juz mocna krecha, dzisiaj jestem w 19 tyg;)

Super ! Gratuluję :D Dziwi mnie tylko, że test jest dość czuły i w dniu spodziewanej miesiączki nie pokazał mocniej tej drugiej kreski. patrząc pod kątem, widać delikatną kreskę. Czy jakby się nie udało, to w ogóle pokazała by tę drugą po tak krótkim czasie?

Ja tez mialam na poczatku bardzo slabo widoczna i bylam w ciazy. Po 2 dniach powtorzylam i kreska byla juz mocniej widoczna.

:D :D Dziękuję :) Bardzo bym chciała. Jutro powtórzę i jeśli coś się zmieni, to wracam do Was kochane mamusie Majówki :)

Gość gość
Po kilku minutach test jest niewazny. U mnie po 10min pokazala sie druga kreska i zadnej ciazy nie bylo ale ty sobie ta ciaze wmawiasz juz tutaj od kilku dni wiec pewnie moj post i tak nie mz znaczenia i ty uwazasz ze juz w tej ciazy jestes

Gość gość156
idz zrob bete , za dwa dni powtorz i juz powinnas wiedziec ;)

Niczego sobie nie wmawiam.staramy się o dziecko i to normalne, że w dniu spodziewanej miesiączki nie dostając @ robię test i pytam, czy ktoś miał podobnie, bo pokazała się jedna kreska mocna, a druga słabsza.Wyczuwam z różnych Twoich postów, że się mnie czepiasz, ale to mnie nie zrazi od tego, by pytać i dzielić się doświadczeniami z innymi.

Gość gość
Tak trudno ci pójść po drugi test i powtórzyć?Fiksujesz tu z tą ciążą od paru dni:O obstawiam,że nie masz więcej niż 23 lata.

Gość gość
Niby z czym fiksuje ? tym, że pragnie dziecka i pyta o ewentualny wynik ? nie ma w tym nic dziwnego.Po to jest kafe, by pytać i rozmawiać na różne tematy. Jak nie masz jej nic do powiedzenia, to nie komentuj i nie obrażaj kobiety. Zawiść ludzka nie zna granic...

Gość gość
Jak to nie mam nic do powiedzenia?Przeciez doradziłam jej,żeby kupiła drugi test i powtórzyła.Nikt tutaj wróżką nie jest i nie powie jej,że jest w ciąży lub nie:O 50/50. Zależy po ilu minutach pojawiła się to blada kreska.Na ulotce wyraźnie jest napisane po jakim czasie test przestaje być wiarygodny.Tylko czy autorka to doczytała....

Gość mamaoskara34
powtórz jutro z rana test.też tak miałam i byłam w ciąży.jeśli ciąży nie ma, nie powinna po kilku minutach pojawić się druga kreska, szczególnie, że nie dostałaś okresu.trzymam kciuki,powodzenia !

Gość gość
Anif z tobą jest wszystko w porządku? Pięć dni temu założyłaś topik w ,którym pisałaś,że zostaniesz mamą i radziłaś się jaka butelka do karmienia będzie najlepsza bo musisz kupić.Kilka dni temu wiedzialaś,że jesteś w ciąży a dziś już nie wiesz?:O

ja nie prosiłam nikogo o wróżenie i gdybanie, tylko zapytałam o wynik testu.W necie jest masę tego typu pytań i nic w tym dziwnego.Sporo kobiet ma wątpliwości i ma prawo pytać.Jeśli tak Cię irytują moje posty nie musisz ich czytać i komentować.Jest tu sporo kobiet, które chcą się podzielić doświadczeniami. O butelkę pytałam w imieniu mojej bratowej.W ciąży nie byłam i pisałam, że się staramy i oczekujemy dziecka.Jesteś wyjątkowo złośliwą osobą.

Gość gość
Jednak masz cos z głową:O Wyraźnie piszesz,że będziesz mamą i nie wiesz na jaką butelkę się zdecydować.Nie widze tu nawet słowa o twojej bratowej:O wspominasz też,że zamierzasz karmić piersią.Wszędzie piszesz o sobie a nie o bratowej. Tu masz temacik dla odświeżenia pamięci. http://f.kafeteria.pl/temat/najlepsze-butelki-dla-dziecka-p_6020064

Gość gość
Faktycznie pisze,że będzie mamą:D ale jaja.Anif co z Tobą?

Gość majóweczka78
Czytałam wpisy Anif. Nic w tym dziwnego, że zapytała o butelkę do karmienia nie tłumacząc się i rozpisując, że jest to informacja dla jej bratowej...czepiasz się i obsesyjnie śledzisz jej wpisy.Daj spokój i nie zaśmiecaj tematu. Anif, wracaj do majówek.myślę, że się udało :D

Gość majóweczka78
poza tym pytając o butelkę dla bratowej, sama skorzysta z rady i będzie mogła zdecydować, bez zakładania kolejnego tematu za 8 miesięcy...

Gość gość
hahaaaa...baba sobie uroiła ciążę i już butelkę chciała kupować:D dns jej napisała,że jest w ciąży a ta nawet nie zaprzeczyła,więc akurat chodziło o bratową:D

Gość gość
Anif nie przejmuj się tą zołzą :D Widać, że to bezdzietna jędza :D moja znajoma robiła kilka testów i każdy pokazywał inny wynik.poczekaj z kilka dni, szczególnie,że wynik testu, tj. intensywność kreski zależy od stężenia hormonu, jest on najwyższy rano. Test powinno się zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, już wtedy powinien być dobrze widoczny :)

Gość gość
Anif ,dobrze ci radze,przestań tak obsesyjnie podchodzić do tematu ciąży bo siada ci na psychę.Nie mówię ci tego złośliwie,ale w tamtym temacie faktycznie piszesz o sobie a nie bratowej.Wyluzuj laska bo taki stres nie sprzyja przy staraniu się o dziecko.Pozdro.

Gość gość
Anif założyła kilka dni temu temat o teście ciążowym,który nic nie wykazał.Jakaś dziewczyna poradziła jej,żeby zrobiła test z krwi a przygłupia anif pyta czy taki test się kupuje:D:Dpadłam:) kobieta stara się o dziecko a nie wie co to beta.

Gość gość
Pewnie juz okresu dostala i wyje nad podpaska przyglup

Gość gość
A Ty dalej się podniecasz ? Co za kretynka :/

Gość gość
Kretynka i kretyn cię spłodzili a ty spłodziłas kolejne kretyniątka:D Anif no chodź do nas i opowiedz jak to jest naprawdę z tą twoją ciąża nie ciążą:D buteleczka już kupiona?:)

Gość gość
Przez taka głupią p.i.p.ę wszystkie sraczki mają taką a nie inna opinię:)

Gość gość
Dajcie linka do tego tematu z testem z krwi:) poplakalam się ze śmiechu:)

Gość gość707
gosc godz 15.00 widac masz duzo do powiedzenia skoro umiesz wyzwac kogos rodzicow o dziecku nie wspomne ;| to swiadczy faktycznie o tym jaka jestes inteligenta, zyczymy Tobie zebys nie miala problemu z zajsciem w ciaze albo zeby Twoje dzieci nie byly "kretyniątkami".

Gość gość
Jak tam kochana powtórzyłaś test?daj znać co wyszło,trzymam kciuki:)

Dziękuję :) Jutro powtórzę z rana.Napiszę na pewno ;) Ps. Dziękuję za wsparcie :)