Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusyjna

10 powodów przez które nie mam po co żyć...

Polecane posty

Gość dyskusyjna

1 nie mam rodziców 2 odszedł ode mnie mąż do innej kobiety 3 nie radzę sb z dziećmi,nie słuchają mnie robią co chcą mają mnie za nic 4 nie mam pracy 5 rzuciłam studia z powodu iż nie było mnie na nie stać 6 jestem gruba 7 nie jestem niezbyt wysoka 8 jestem brzydka 9jestem stara 10jestem samotna

Gość gość
a masz w mieście dom?

Gość gość
Powody, dla których musisz żyć: 1. Dzieci nie poradzą sobie bez ciebie 2. Jesteś zdrowa 3. Wieczorem biegniesz dookoła domu nie przejmując się że masz zadyszkę po 30 sekundach, jutro będzie lepiej - biegniesz 35 sekund i z każdym dniem coraz dłużej 4. Idziesz do roboty, nawet jeśli miałoby to być mycie podłóg w biedronce

Gość gość
taka stara nie jestes, skoro sie ciebie dzieci nie sluchaja. Najwyzej za stara na nasz rynek pracy, czyli ok.40ki.

Gość dyskusyjna
nie mogę iść myć podług do biedronki bo nikt mnie nie zatrudni na 4 godziny!!! poza tym jestem chora bo jestem gruba-problemy z tarczycą i depresja.

Gość dyskusyjna
dom mam na wsi... jestem stara bo gdybym była młoda to nie miałabym takich problemów.

Gość gość
to może załóż własną firme

Gość dyskusyjna
nie, jestem zbyt głupia na to, nie umiałabym poza tym nie radzę sb z tymi obowiązkami co mam a co mówić żebym jeszcze miała firmę na głowie.

Gość gość
A masz rodzeństwo?

Gość dyskusyjna
mam ale raczej nie kontaktujemy sie ze sobą

Gość dyskusyjna
nie wiem jak żyć skoro nie ma ono sensu

Gość gość
współczuję ci

Gość gość
ile masz lat?

Gość dyskusyjna
przed 30tką

Gość gość
hehe głupia krowa, nie ma jeszcze 30 a ona jest stara... jestes tak głupia że ręce opadają

Gość dyskusyjna
młoda byłam jak chodziłam do liceum

Gość gość
Tarczyca uniemozliwa Ci prace?? Depresja to nie wymowka. Jak bys poszla do pracy, nie mialabys sil na mysli depresyjne. Powaznie. Mowie z doswiadczenia, bo sama na nia choruje.

''Jak bys poszla do pracy, nie mialabys sil na mysli depresyjne.'' Lepiej zmien leki, bo tylko ludziom szkodzisz takim p********iem.

Gość gość
a kto by chłopaków odebral ze szkoły i przedszkola?

Gość gość
To ja jestem o dekadę starsza a w twoim wieku nie miałam nawet jeszcze perspektyw na założenie rodziny Brak stałego partnera, brak pracy, nawet sądziłam że brak płodności ale, że brakowało mi również i zdrowia to, po prostu już o tamtym wolałam nie myśleć-za dużo jak na moją płeć! Postanowiłam wtedy że zostanę rekinem biznesu Miałam jakieś nieduże bardzo niewielkie oszczędności w śwince:) Co z tego że na co dzień malowałam tipsy za drobne pieniążki by mieć na chlebek -prawda? Postanowiłam że będę handlować akcjami walutami i kontraktami na przeróżnych walorach finansowych jak złoto czy ropa... W końcu to zajęcie tak samo nie dla wszystkich jak każde inne-prawda? Mogłam robić cokolwiek innego przecież, ale akurat ta droga wydała mi się najkrótszą drogą do satysfakcji finansowej:) Nawet była taki film tyle że o facecie Zostawiła go żona samego z dziećmi a on po przytułkach łaził z tymi dziećmi i również mył podłogi i imał się każdego płatnego zajęcia a w międzyczasie też się tym zajmował -do tego samego finału zmierzamy. Choćbyś miała sprzedawać marchewkę na straganie to nie znaczy to że na ten stragan jesteś skazana do końca swoich dni przecież. Każdy jest za głupi Ja też jestem za głupia a co?-Jak każdy przecież! Dziś głupia jutro bogata-życie kołem się toczy przecież.

Gość gość
od dawien dawna egzystencjalisc***isza o bezsensownosci ludzkiego istnienia, poczytaj np Kierkegarda, Sartra masz jakas pasje? pamietaj ze czasami niektorych ludzi jedynie pasje trzymaja przy zyciu

Gość dyskusyjna
ktoś skopiował mój temat. Gupia myśli że miała gorzej bo ją ojciec molestował.

Gość gość
Napewno miała gorzej jeżeli wszystko przeczytasz to co ty tu napisałas to jest śmieszne jesteś brzydka , grubą nie za wysoka ? Dzieci cię nie słuchają? Widocznie nie masz dla nich czasu i nie jesteś dla nich autorytetem ? Nie możesz iść do pracy ? A właśnie ci udowodnie że możesz tylko ci się nie chce po prostu dziecko może zostać w świetlicy drugie ponad programowe godziny w przedszkolu da się ? Jesteś po 30 szczerze takie osoby jak ty nie powinny mieć dzieci , nie zasługujesz na nie . A tamten temat jest tragedia młodej dziewczyny . Bycie nie wysoka jest gorsze od śmierci molestowania bicia prostytucji ? Z tobą naprawdę jest coś nie tak dziękuję :-D