Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość olaalaa

Naturalne kosmetyki Arbonne

Polecane posty

Gość Anita124
Kupiłam krem oraz tonik firmy Arbonne, ponieważ koleżanka bardzo zachwalała kosmetyki. Zużyłam już pół kremu i ciągle mam pryszcze na twarzy. Tzn dostałam pryszcze już po pierwszym stosowaniu i utrzymują się nadal. Nie wiem czy to ustąpi czy nie, poczekam, zakończę krem i osadzę. Na chwile obecną nie jestem zadowolona, kosmetyki bardzo drogie a efekt taki sobie. Krem + tonik to prawie 400 zł. Próbowałam natomiast bazę pod makijaż i szczerze mówiąc jest boska. Szampony i odżywki też ok. Wydaje mi się, że to też w dużej mierze zależy od cery jaką posiadamy. Wygórowane są koszty przesyłki za zakupiony towar ale jak każda firma nastawiona jest na zarobek.

Gość gość
ja używam kosmetyków Arbonne od około 2 tygodni i jestem zachwycona.Nigdy nie miałam lepszego szamponu do włosów czy żelu do mycia twarzy

Gość gość
czy tu na na tym forum sa pochlepcy wynajeci i oplacani przez Arbonne?

Gość Tetiana
Witam wszystkich, Jestem przedstawicielem firmy Arbonne USA. Ja pracuje z Kinga Korta. Jesli ktokolwiek jest zainteresowany szczegolami i mysli by do ans dolaczyc serdecznie zapraszam do kontaktu tetiana1989@gmail.com

Gość gośćbasienka
Ja tez bylam osoba sceptycznie nastawiona do kosmetykow Arbonne. kolezanka polecila mi ta firme i poszlam na spa . wtedy Po raz pierwszy naprawde po nalozeniu kilku warst i serum i kremupoczulam ze moja skora oddycha. To byl czas kiedy od pol roku walczylam z liszajem na twarzy i zadne kremy od dermatologow nie pomagaly . Pomimo wysokiej ceny Zdecydowlam sie na zakup kilku produktow z tej firmy Genius i krem s seri dziciecej ABC na odparzenia i uwierzcie lub nie w ciagu miesiaca pozbylam sie tego cholerstwa:) od tamtej pory uzywam kosmetykow firmy arbonne i nie zamienie ich na inne. Na wlasniej skorze doswiadczylam ze pomagaja oraz nie tylko lecza ale poprawiaja koloryt skory poza tym wszelkie przebarwienia na moje skorze juz sa nie widoczne po paru miesiacach stosowania. Uwazam ze osoby ktore krtykuja ta firme nie mialy doczynienia z kosmetykami lub tez ich natura tych ludzi nalezy do poprostu zwyklych@chejterow@ a takich tu nie malo.

Gość Bursztynowa05
Osobiście używałam płatki Arbonne Genius, byłam bardzo zadowolona, Twarz zrobila się rozjaśniona i promienna. Nie interesuje mnie to, że jakaś tam piramida, ile kto na tym zarabia itd itp. Ważny jest dla mnie efekt. Mam zamiar jeszcze wrócić do kosmetyków firmy Arbonne i wcale nie czuje się nabita w butelkę.

Gość gość
W network marketing sam produkt na prawdę nie ma żadnego znaczenia. Mogą to być kosmetyki, zioła, napoje na witalność czy środki do sprzątania - wszystko co tylko przyciągnie ludzi. Najważniejszym jest budowanie siatki czyli piramidy i korzystanie z tych łosi których udaje się wciągnąć

Gość gość
Stosowałam kilka produktów z firmy Arbonne do twarzy i pomimo tego że mam bardzo wrażliwą cerę nie miałam żadnych zaczerwienień , plam itd. Są to fajne koncentraty i bardzo wydajne. POLECAM

Gość gość
podbijam , więcej opinii mnie interesuje;-)

Gość gość
jesli ktoś jest zainteresowany wspolpraca prosze o kontakt madzikbrw@wp.pl (lublin)

Gość ZdroweJedzenieISwieżePowietrze
Madrzy ludzie wiedza, że najlepiej jest się po prostu dobrze odzywiac. Niepryskane jedzenie organiczne od rolnika i świeże powietrze działają tak, że od środka nasze komórki odmładzają ciało. Samemu mozna robic kosmetyki organiczne z owocow i warzyw. ///// No chyba, ze ktoś chce wyglądac jak woskowa mumia faraońska to wtedy decyduje się na ściemę i syf, czyli PAMIETAJ: chemiczne kosmtyki udające naturalne.

Gość gość
Stosuje jest ok,polecam

Gość gość
Używam kosmetyków od roku i jestem nimi zachwycona.W ofercie są kosmetyki do pielęgnacji skóry, dokapieli, do włosów, linia dla dzieci a także do makijażu. Kosmetyki są bez parabenów, oleju mineralnego, glutenu,produktów pochodzenia zwierzęcego, sztucznych zapachów.Zainteresowanych proszę o kontakt ikosinska@wp.pl. Chętnie opowiem o promocjach i zniżkach.

Gość gość
Ja kupiłam ABC dla mojego 10 miesięcznego synka babka zachwalała naturalne bez chemii. Szkoda tylko, że nie dodała że SLS w składnie.

Gość miramix
Osobiście nie polecam kremu pod oczy. Wydałam na niego niemałe pieniądze. Producent obiecywał redukcję zmarszczek i cieni oraz super nawilżenie. Żadna z tych obietnic nie została spełniona. Dodam jeszcze,że po czterech miesiąca używania tego "cudownego" kremu, skóra wokół moich oczu zbrzydła. Pojawiły się nowe zmarszczki, a stare pogłębiły się. Na początku myślałam, że to wina upływającego czasu ;) ale po zmianie kremu na inny problem zniknął. Krem do twarzy zostawił na mojej twarzy wypryski, których nigdy wcześniej nie miałam. Z kolei oczyszczający żel bardzo ją wysuszył. Drogie kosmetyki niewarte swojej ceny. Mogę to śmiało stwierdzić po kilkumiesięcznym stosowaniu specyfików tej firmy.

Gość gość
witam czy jest osoba na forum która prowadziła spotkania i organizacje miejcie do reklamowania kosmetyków linii arbonne. ????

Gość gość
Jestem konsultantką.Czy mogę Ci w czymś pomóc?

Gość vadi
Te kosmetyki to jakaś makabra. Dostałam od znajomej zestaw mini próbek tych kosmetyków (7x3ml RE9 Advanced). Dwa dni temu użyłam wieczorem żelu, toniku, serum i kremu pod oczy. Wczoraj rano krem regenerujący. Po kilku godzinach w południe swędziało mnie pod oczami, wieczorem miałam je spuchnięte, a jak dzisiaj wstałam to miałam całą twarz spuchniętą, swędzącą, czerwoną i gorącą. Masakra!!! Nigdy po żadnych kosmetykach nie miałam takiej reakcji, a nie jestem alergiczką. Lekarka poradziła wziąć wapno i jakiś przeciwhistaminowy lek (miałam pod ręką allegrę). Przynajmniej już nie puchnę. Uważajcie na kosmetyki. Nie ładujcie sobie od razu na twarz tylko sprawdzajcie gdzieś na jakimś małym kawałku skóry. Nie warto ryzykować. Chciałam mieć ładniejszą cerę a teraz mam... czerwone coś :///

Gość EkoKa
Wydaje mi się, że oczekiwanie że obietnice producenta zostaną totalnie spełnione, to troszkę pobożne życzenie. Każdy sprzedawca mówi, że jego produkt jest najlepszy, a nasza skóra ma różne potrzeby i problemy. Wypróbowałam Arbonne i myślę, że te produkty nie są lepsze ani gorsze od innych, jednak cena jest wg mnie trochę za wysoka. Wolę kosmetyki z certyfikatami ekologicznymi, o połowę tańsze i w moim poczuciu przyjazne mojej skórze. Jakoś bardziej do mnie przemawiają i to na pewno jest subiektywne. Poza tym im mniej ich używamy tym lepiej. Dużo daje aktywność i odżywianie. A w faktyczną redukcję zmarszczek dzięki kosmetykom zewnętrznym zbytnio nie wierzę. Raczej poprawiają wygląd skóry, odżywiają, rozświetlają, maskują, natomiast kiedy ogólnie nie dbamy o siebie, to sam krem sprawy nie załatwi i jak przestaniemy go stosować, dopadnie nas szara rzeczywistość.

Gość gość
Zapraszam do współpracy zielonka85@op.pl Warszawa.

Gość karollllina
Dla mnie te kosmetyki są genialne! W ciąży nie mi jednej wyszły na twarzy brązowawe plamy. Stosowałam różne kremy rozjaśniające i nic. Dopiero maseczki Aarbonne dały im radę. Minusem jest to, że kosmetyki tej marki są dosyć drogie, ale może je mieć w niższej cenie. Tutaj http://www.rekowska.com jest więcej info na ten temat.

Gość gość
Unikajcie! To wcale nie są naturalne kosmetyki! Ciężko znaleźć ich skład w sieci, ale one mają po kilkadziesiąt składników, co już powinno wzbudzać podejrzenie. Zawierają też wiele szkodliwych substancji lub takich, których lepiej jednak unikać na wszelki wypadek. Jak na taką chemię są ponadto okropnie drogie. Nie polecam!

Gość gość
Nierozumiem dlaczego osoby, ktore nawet raz nie sprobowaly tych kosmetykow (moze nawet nie widzialy na oczy) wystawiaja im zla opinie (zapewne czytajac inne fora i wypowiedzi innych ludzi). Zasada jest jedna praktycznie w calym zyciu "Nie sprobujesz nie przekonasz sie". Jest wielu ludzi ktorzy wrecz zachwycaja sie Arbonne bo kosmetyki naprawde im pomogly, nie wyobrazaja sobie bez nich zycia i nie zamienilyby ich na zadne inne. W razie jakichkolwiek pytan czy watpliwosci sluze pomoca, pisz smialo. agnes662@vp.pl Niezalezna Konsultantka Arbonne

Gość gość
Witam, Osobiscie mam kolezanki które zajmowały się / zajmują aarbonem....cena do jakosci jest śmieszna...Maja swietny marketing . Klientki to zony bogatych meżów , siedzą w domu popijając kawe i nie maja co robic więc urzadzaja jakieś spotkania z tymi akwizytorkami szumnie nazywajac SPA ;-).....ale kto bogatemu zabroni , niech dorabiają mniej zamożnych...

Gość poszkodowana
Ja miałam okazje przetestować kosmetyki Arbonee i w trakcie kuracji dostałam uczulenia. Skończyło się wizytą w szpitalu, bo spuchłam jak balon. Od tamtego czasu mam jeszcze podskórne bąble, które nie chcą się zmniejszyć. Dodam, że ta sytuacja miała miejsce latem ubiegłego roku. Po całym zajściu poszłam do dermatologa i jak pani usłyszała, że stosowałam Arbone to załamała ręce i powiedziała, ze nie jestem pierwsza, jaka się do nich zgłosiła i dodała, ze uczula wszystkich swoich znajomych i pacjentów, zeby nie stosowali tego szkodliwego g****a.

Gość bibi9879
Arbonne zachowuje się jak sekta. Nawet nie można złego słowa powiedzieć o kosmetykach bo są gotowi człowieka zasztyletować.

Gość LoveMusic90
Z tą sektą to chyba jest coś na rzeczy. Moje 2 kolezanki odwrocily sie ode mnie jak im powiedzialam, ze nie bede bawic sie w ten interes i sprzedawac kosmetyki, ktore maja bardzo zla opinie.

Gość Megamind007
O kosmetykach Arbonne pisała blogerka Toksyczna kosmetyczka we wpisie: "Arbonne? Stanowcze nie!" Poczytajcie szczególnie komentarze konsultantów pod tym wpisem. Jesli za prawdę plują takim jadem to tylko współczuć

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować