Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MuszelkaShelly

Jak znaleźliście się na Kafeterii?:)

Polecane posty

Gość MuszelkaShelly

Jak znaleźliście to forum, co Was skłoniło do pisania tutaj?:) Mi to forum pokazała w liceum ówczesna przyjaciółka, bardzo znana wtedy była kafeterianka. A jak to było u Was?

Gość gość
A my pani to zza buga sie tu internetujemy. Jadzka szuka chlopa do czworoboka no i tak zysmy tu trafily

Gość gość
Ja potrzebowałam wejść na pewne stronki z różnych adresów ip bo płacone miałam po 1zł i więcej od takiego wejścia więc potrzebowałam forum na którym można do woli spamować. Jak zarobiłam w miesiąc 500zł to uznałam że warto było się przemęczyć potem to już miałam lepsze sposoby. Widząc jacy ludzie tutaj piszą, jeszcze kilka razy wykorzystałam to miejsce na szereg sposobów w celach korzyści majątkowych;) ale generalnie teraz to już tylko w ramach pauzy tutaj zaglądam:) Lubie ekstremalne doznania!

Gość gość
Kupilem se tableta i siora mi pokazala gdzie se tu moge farmazonic do woli i tak mi zostalo:-)

Gość gość
Nazwałaś swoją muszelkę? :P

Gość prawictwo pospolite 143
o2.pl na górze ma link do kafeteri .. TAk sie tu znalazłem

Gość gość
Szukalam opinii o tabletkach anty, wyswietlilo mo kafe. Kurde to juz 8 lat temu!!!! Ja pierdziu!

Gość gość
wpisałam w google jak zrobić loda i pierwsza strona jaka się wyświetliła to kafe :D