Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co macie biedaki w UK

Polecane posty

Gość gość

Pokoik i wegetację????

Gość gość
g.. ów..no w uk jest..

Gość gość
Wynajęty dom i £40 na godzinę. Nie narzekam :-) Skoro to dla ciebie bieda widocznie dorobiles się pałacu i zarabiasz miliony. Gratuluje.

Gość gość
mam wszystko to,czego nigdy bym nie miała w polsce

Gość gość
40 na godzine Jestes prostytutka ?

Gość gość
myślisz, że każdy pracuje tak jak ty?

Gość gość
Biedę mamy. Nie to co w bogatej Polszy.

Gość gość
22.21. No co ty? Jako prostytutka mialabym szanse na znacznie wyzsza stawke. Ale coz, nie sadze, zebym miala wielkie szanse, bo i wiek nie ten i brak doswidczenia i konkurencja podobno ogromna. Jestem zwyczajnym wykladowca uniwersyteckim :-) Tyle placa za godzine, niestety.

Gość gość
co nie którzy.... mają ...wybujałą wyobraźnię :)

Gość gość
Co macie biedaki w PL? Pokój u mamy i tanie koorewki?

Gość gość
tak tanie jak ty kooorewko :)

Gość gość
Kryzys sie skonczyl w anglii bardzo dobrze sie teraz zyje wychodzi codziennie pare tysiecy ofert pracy

Gość gość
10.34 Naprawde uwazasz, ze stawka £40/h to cos nierealnego? Pozostaje mi tylko ci wspolczuc warunkow, w jakich zyjesz.

Gość gość
wsółczuj sobie bo takiej głupoty już nawet nie leczą

Gość gość
Wiesz co, twoje teksty sa obrazliwe. Ale zamiast sie obrazac zadam ci pytanie, bo fascynuje mnie twoj sposob myslenia. Dlaczego przypisujesz mi glupote? Czy uwazasz, ze za malo zarabiam i swiadczy to o braku umiejetnosci radzenia sobie w zyciu??

Gość gość
Ja nie twierdzę, że nie ma Polaków zarabiających w UK 40 funtów na godzinę ... ALE wykładowca uniwersytecki spędza czas na najgorszym chyba polskim forum? :O :O współczuję w takim razie Twoim studentom. zwłaszcza, że ja studiuję i aż strach, jakbym trafiła na takiego wykładowcę

Gość gość
* uzupełnienie, studiuję w UK. a zarabiam marne 9 funtów na godzinę, jak skończę studia i znajdę pracę (95% absolwentów mojego kierunku i uczelni znajduje pracę w zawodzie w ciągu 3 miesięcy) to mogę mieć 32-33 tys rocznie na starcie

Gość gość
Gosc 22.00 Dobre! Czyli tym samym stwierdzasz ze forum jest wyłącznie dla idiotow, badz tez ze jest oglupiajace. Czyzbys wlasnie dlatego spedzala na nim czas? :-) ;-)

Gość gość
Gosc 22.00 Dobre! Czyli tym samym stwierdzasz ze forum jest wyłącznie dla idiotow, badz tez ze jest oglupiajace. Czyzbys wlasnie dlatego spedzala na nim czas? :-) ;-)

Gość gość
22.02. Moze znajdziesz a moze nie. Mnostwo brytyjskich absolwentow po kierunkach typu prawo w Oxfordzie czy ekonomia w LSE laduje w pizzerii na dluugi poczatek, bo sytuacja na rynku jest ciezka. Widze, ze jestes typem marzyciela... I nie czytasz gazet. No tak, to jasne, bo intelektualnie spedzasz czas na tym forum a innych obsmarowujesz za to samo. Hipokrytka.

Gość gość
Wszyscy polacy po studiach w UK jakich znam znalezli prace w ciagu 6ciu miesiecy od skonczenia studiow (w tym ja), Anglicy natomiast (z mojego roku) nadal sa bezrobotni lub pracuja w barach. Fajnie jest patrzec jak rodacy dobrze sobie radza i to praktycznie w kazdej dziedzinie. Dla chcacego nic trudnego, a od zawistnych ludzi trzeba sie trzymac daleko.

Gość gość
Tak, pokoik mam. A raczej 3. I ogródek. I garażyk. Wszystko moje. Wegetacje też mam, w moim ogródeczku. Pomidorki, jabłuszka, cebulkę i takie tam...

Gość gość
@22:56 a za co żyli przez te 6 mc?

Gość gość
@23:21 jakas praca dorywcza. Pisałam że w ciągu 6ciu miesiecy. wiekszosc miala prace w ciagu pierwszych 2och. Poza tym wiem że mieli oszczednosci. Kilku pracowało w biurze, jeden projektował strony internetowe...co w zupełności nie było zgodne z jego wykształceniem ale inteligentni ludzie mają wiele talentów. Nie wiem co z resztą i szczerze to chyba nie ma znaczenia skoro w miedzyczasie aktywnie szukali pracy w zawodzie i znaleźli.

Gość gość
Jasne, ku chwale ojczyzny. Polacy super i prace od razu znajduja. Anglicy be i leniwi i siedza na zasilku . Hahaha. I wszyscy Polacy oczywiscie superutalentowani i tylko przebieraja w ofertach. Wszyscy.

Gość gość
19:35 dokładnie tak