Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bambinoooooo

Edzia G

Polecane posty

Gość Bambinoooooo

Edyta Górniak

Gość bambinoooooo
Zastanawiam się co o niej sądzicie , wiem że ma swoich fanów jak i przeciwnikow to całkiem normalne. Jest śliczna to fakt i ma piękny głos ,czasem wyje niepotrzebnie ale to już chyba taki jej urok. Lubiłam ją i nie miałam co do niej jakichś większych zastrzeżeń dopóki nie zobaczyłam jej w porannym programie Wyglądała obłędnie , buzie miała taką gładką , ani jednej zmarszczki czy kurzej łapki jakby dopiero co wróciła z kliniki zajmującej się operacjami plastycznymi.. Podejrzewam że wcisnęła sobie botoks , no ale to żaden grzech w końcu to gwiazda. Wiele z nich to robi.

Gość bambinoooooo
Ale co mnie wkurzyło. Gdy prowadząca zapytała ją co robi że tak cudownie wygląda , Edzia zaczęła opowiadać. farmazony na temat jak to się dobrze odżywia . I o ile rozumiem że zdrowa dieta dużo daje to sorry, ale jedzenie. samej sałaty czy łososia nie naciągnie mi zmarszczek....Wkurzyła mnie niesamowicie . Naprawdę mogła powiedzieć np że jest juz w takim wieku że pozwala sobie korzystać z klinik poprawiających urodę . Tylko taka mała wzmianka a już całkiem inaczej byłaby odbierana...tak szczerze...A Ona tylko mówiła.o zębach że szoruje je po kilkanaście razy na dzień.Tylko co ma szczotkowanie zębów do zmarszczek