Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o ludziach którzy późno decydują się na dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Ale dlaczego niby dziecko ma sie wstydzic rodziców I ich porownywac ? Skoro wiekszosc rodzicow wyglada identycznie ? W klasie mojego syna na 28 dzieci tylko 3 jest przed 30 ! :P Ale ja nie mieszkam w Polsce :D

Gość gość
Odpowiedzialny czlowiek wybiera taki wiek, jaki w jego sytuacji zyciowej jest najlepszy. Tego, co mysla o tym przypadkowie ludzie z kafeterii nie bierze pod uwage. I co niby maja myslec inni o ludziach, oceniajac ich tylko na podstawie wieku?

Gość gość
Uważam, że ładniej wyglądają młode małżeństwa takie do 30stki z malutkim dzieckiem, czego nie mogę powiedzieć o tych starszych. xx wypowiedz: mistrzostwo swiata . Najladniej wygladaja prostytutki, bo umalowane, ubrane i " zadbane". A najlpiej zalozyc wypozyczalnie pzrystojnych ludzi, dobrze komponujacych sie z wózkiem.

Gość gość
przepaść? no nie wiem- moi rodzice z wiekiem zrobili się bardziej liberalni, "ludzcy" i do rzeczy, a jako młodzi ludzie byli bardziej konserwatywni i stosowali przesadny rygor w domu. Mojej najmłodszej siostrze było dużo latwiej i przyjemniej z nimi zyć. wstydzenie się starych rodziców? nastolatek praktycznie zawsze wstydzi sie rodziców i zawsze się coś znajdzie, a w dzisiejszych czasach, to bardziej prawdopodobne, ze będzie sie wstydził niskiego statusu społecznego rodziców- co chyba prawdopodobne jak ktoś ma dzieci w młodym wieku. poza tym chyba nie bierzecie pod uwagę, że ludzie mają dzieci przez cały okres reprodukcyjny i w "dawnych czasach" było tak, że ktoś był np najstarszym dzieckiem, ktos najmłodszym i rodzice koleżanek i kolegów byli w różnym wieku i nikogo to specjalnie nie obchodziło. Dodam, że dla dzieciaka czy nastolatka każdy czlowiek po 30tce jest "stary", więc sie tak nie podniecajcie, że jesteście takie młode i cool, bo dla dzieci studentki przychodzące na praktyki do szkoły są już dorosle i "stare"

Gość gość
Gość 12 42 zgadzam sie calkowicie

Gość zwolenniczka konkubinatu
No juz więcej myślę o młodych dziewczynach, które w wieku 20lat twierdzą, ze świadomie zdecydowały sie na dziecko:) A generalnie tego nie rozstzrasam, to indywidualna sprawa, kiedy kto na dziecko sie zdecyduje. Myslę, ze rozsądni ludzie nie kierują się tym, czy "pasują" do wózka:)