Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co SADZCICIE o tym ?? Dlaczego tak sie zachowuje facet ?

Polecane posty

Gość gość

Poklocilismy sie..male nieporozumienie ...i sie nie odyzwal ,a tu nadle dzis ,podjezdza na ulicy krzyczy moje imie ,ze to on ,zebym podeszla..a ja poszlam dalej nie zwaracajac na to uwagi :( a tak troche teskno mi za nim czasami,a czasmi go niecierpie .. Skoro nie dzwoni nie odzywa sie ,to po co teraz podjezdza mi na ulicy jak ide... autem i krzyczy ,wola mnie ??

Gość gość
Hallo jets tu ktos ? nikt mi nie odpowie ? :(

Gość gość
ja odpowiem. Po prostu moze chce wyjaśnić sytuacje w cztery oczy, nie przez telefon.

Gość gość
może chciał pogadac osobiście ale skoro go olałaś to powinien sie już w ogóle nie odzywać, masz co chciałaś

Gość gość
To dlaczego nie zadzwoni do mnie,tylko na ulicy zagaduje ?

Gość gość
boże co za idiotka... bo może woli załatwić sprawę w cztery oczy, osobiście.. teraz dotarło??

Gość gość
Skąd inni mają to wiedzieć? Czy ktoś tutaj zna twojego gacha czy ciebie? ? ?

Gość gość
Tak w cztery oczy.. ... a co to zmieni jakie ma znaczenie czy przez telefon ,czy przypadkiem od razu w cztery oczy.

Gość gość
facetow nie zrozumiesz !!

Gość gość
może dla niego ma znaczenie, w cztery oczy ma wyższą rangę ale piszesz i zachowujes się jak nastolatka to może faktycznie nie masz pojęcia o czym mowa, może facet znajdzie sobie normalną dziewczynę

Gość gość
jeżeli ma się możliwość to pewnie że lepiej na żywo więc pewnie on tak chciał

Gość gość
a ja tam uważam, że dobrze, że go olałaś na ulicy. Jakby u zależało na znajomości z tobą, to by wyjaśnił najszybciej jak się da, zadzwonił, zaproponował spotkanie,ogólnie zbłaźniłby się przed tobą, żeby to odkręcić. A jak spotkałaś go przypadkiem na ulicy i wtedy coś tam mu zaświeciło, że wypada, to wiesz co...bez jaj. Olej.

Gość gość
Tak jak wyzej ktos napisal ,tez mi sie zdaje ze mu niezalezy tak naprawde,skoro by zalezalo odzywal by sie ,zadzwonil ,a tak to nie dzwoni..

Gość gość
Tylko nie rozumiem ,skoro nie dzwoni do mnie ,nie mamy kontaktu juz pare miesiecy,a jak zobaczyl na ulicy to krzyczy zatrzymuje wola mnie ...co to ma byc....

Gość gość
Że jak? Nie macie kontaktu już parę miesięcy?? A to cofam wcześniejsze posty, myslałam, że to świeża sprawa. Zapomnij o nim.

Gość gość
Tylko dodam ,ze wczesniej pare miesiecy teu jak mielismy kontakt to dzownil,ale nie odbieralam ,bo mnie wkurzyl...Umowil sie ze mna na pewnien dzien ,a nie przyszedl i nawet nie oddzwonil,ze nie przyjdzie nie moze .... za to na drugi dzien wydzwnaial jak szalony i tak nastepne 3 dni ,ale nie odebrala,powinien chyba sie dopmyslic dlaczego...

Gość gość
Ja bym się cieszyła że facet woli rozwiązywać problemy w cztery oczy. Z drugiej strony rozumiem Cię że ze złości go zignorowałaś, też miałam takiego który obrażał sie o głupoty, albo co gorsza np. o to ze pół godziny nie odpisałam smsa bo byłam w pracy i byłam zajęta, potem przez tydzień nie odbierał ode mnie telefonu. Chore takie zachowanie. Nie wiem co Ci doradzić, ja się w końcu rozstałam z nim bo to było nie do wytrzymania.

Gość gość
dziwny facet

Gość gość
No i jak mam z nim w takim przypadku postapic ?

Gość gość
Tylko dodam ,ze wczesniej pare miesiecy teu jak mielismy kontakt to dzownil,ale nie odbieralam ,bo mnie wkurzyl...Umowil sie ze mna na pewnien dzien ,a nie przyszedl i nawet nie oddzwonil,ze nie przyjdzie nie moze .... za to na drugi dzien wydzwnaial jak szalony i tak nastepne 3 dni ,ale nie odebrala,powinien chyba sie dopmyslic dlaczego... x :D:D:D Wy jesteście w podstawówce??? nie odbierałaś i się dziwisz, ze przestał dzwonić?? tamten z kolei wystawia Cię z w sprawie spotkania potem dzwoni a Ty znowu nie odbierasz? Ty jesteś jakas psychicznie niestabilna, daj sobie spokój z facetami i ogarnij się najpierw

Gość gość
Jak mam z nim postapic ?

Gość gość
Rzygam juz tobą dziewucho. Dziesiąty raz zakladasz ten temat wariatko.

Gość gość
pierwszy raz zakladam ten watek ! leczyc to ty sie idz !