Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KRK88

sny

Polecane posty

Gość KRK88

Ostatnio bardzo czesto sni mi sie moj ex, od naszego rozstania minelo prawie 6 lat, w tym czasie bylam juz w 1 zwiazku dla ktorego zreszta go zostawilam a teraz jestem w kolejnym juz mezatka. Nie rozumiem czemu ta intensywnosc narasta z czasem..? bylam z nim bardzo krotko zaledwie 3/4 miesiace, jednak mam sentyment, bo byl to pierwszy mezczyzna ktory mnie traktowal dobrze.. w zasadzie to pierwszy od mojej traumy z ex ktory niszczyl mnie psychicznie I fizycznie.. musze tez przyznac ze mialam do siebie pretensje ze go tak zostawilam. Napisalam do niego wiadomosc na portal spol,: przeprosilam go. chcyba mi tego brakowalo tych przeprosin. kiedy go pozalam on mial przerwe w zwiazku ktory juz trawl parenascie lat, ujelam go I obiecalam ze pokaze mu milosc, po paru miesiacach glupia zostawilam go, a on wrocil do swojej bylej a co gorsza wzial z nia slub. pare dni po slubie dowiedzialam sie czegos co mnie zwalilo z nog. chodzilismy razem do tego samego klubu gdzie zreszta sie poznalismy a ja w nim w czesniej pracowalam. moja znajoma, menagerka powiedziala mi ze po slubie przyszedl, oznajmil ze sie ozenil ale rowniez wspomnial ze dalej mnie jednak kocha. Nie wiem moze te slowa mi tak utkwily ze mam wyrzuty sumienia.. teraz wiem ze dalej jest z nia I urodzila sie im cora, mam nadzieje ze jest szczesliwy..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować