Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robic przez ten rok?

Polecane posty

Gość gość

w tym roku chce się przygotowywać do matury bo idę na zupełnie inny kierunek. Wymagania są miażdżące i mając zaledwie 8 miesięcy muszę przygotować się do poziomu rozszerzonego z dwóch przedmiotów które w liceum olewałem. Boje się że przez to totalnie sie wyalienuję, że stracę znajomych których i tak mam niewielu i że równy rok przesiedzę w domu. Nie mam znajomych a bardzo potrzebuję kontaktu z ludźmi, rozmowy twarzą w twarz i ich obecności. Niestety to nie jest możliwe na dłuższą metę bo moje życie towarzyskie przez maturę totalnie runie. Na dodatek ja jestem bardzo nieśmiały i źle czuje się w dużej grupie. Nie wiem co mam robić,bo tęsknię żeby z kimś znowu być a jednak nie potrafię poderwać kobiety.

Gość gość
nikt nic naprawdę?

Twoje życie towarzyskie dopiero wtedy runie jak nie zdasz matury - wiem coś o tym bo 2 lata ponad siedzę w domu. Nie mogę sobie poradzić z matematyką a też olewałem ten przedmiot trochę. Wolałem wyjść do ludzi zamiast przysiąść nad zadaniami. No i z wychodzenia i tak nic nie wyszło a ja kapcieje w domu zamiast być ze studentami.

Gość gość
zacznij się uczyć z koleżanką :)

Gość gość
Ale ja już studiuję prawo xD