Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez sen bawię się cyckami itp

Polecane posty

Gość gość

Budzę się rano z wywinięta koszulką po samą szyję i z ręką na cyckach, albo co gorsza w majtkach. Czy można uznać to za seksomnie, czy co jeszcze? Bo normalne to nie jest. Dodam, że normalnie nie mam problemów związanych z tą strefą. Tylko martwi mnie to co wyprawiam przez sen.

Gość gość
mam tak samo!!! nie wiem o co chodzi ale wiem ze przez sen dotykam sie tam na dole i po cyckach...

Gość gość
Czytam i nie wiem w czym problem autorko. Od macania sie przez sen w ciąże nie zajdziesz.

Gość gość
-_- ale wyobraź sobie sytuację, że nocuję u znajomych, w jednym pokoju i przez sen wywalam na wierzch cycki albo grzebię sobie w majtkach. Nie chciałaby takich sytuacji. Problem mam od pewnego czasu, ale jak nadarzy mi się jakis wyjazd to nie wiem jak to będzie.

Gość gość
Dobra, kumam. Postaraj się przypomnieć sobie od kiedy tak masz, może wtedy coś się wydarzyło? Może to związane ze zwiększeniem libido? Może sypiaj w innej bieliźnie? Jakimś kompleciku, który utrudniałby dotykanie się?

Gość gość
Nie jestem pewna kiedy się to zaczęło. Obecnie mam 20 lat, pierwszy raz chyba jak miałam 16 lat. Tylko, że teraz to się nasiliło. Nie mam podniesionego libido. A gdy będę spać w pokoju z innymi to w stroju arabki.

Gość gość
Aha. Niestety nie wiem jakiej rady udzielić. Ale prawda jest taka że się starałem i zasłużyłem na odpowiedź: ładne te piersi?

Gość gość
mam identycznie jak Ty... teraz mam 20lat i to juz troche trwa... w nocy sie dotykam przez sen, jak mam okres to tez, bo rano sie budze a palce czerwone... masakra nie idzie tego jakos kontrolowac? moze jeszcze w nocy jecze? Bog wie...

Gość Zwariowany gość
Jej dziewczyny moge z wami? :) Ja chce być w środeczku :D Bede grzecznie spał obiecuję :D

Gość gość
Miałem nadzieje że autorka odpowie z żartem. No nic zmykam. Spokojnej nocy autorko.

Gość gość
Nie odpowiedziałam, bo byłam zajęta czym innym :P Ale nie macaniem haha :D A czy cycki ładne nie mi oceniać, małe ale bardzo zgrabne.