Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babski gadżet, kosmetyk z którym się nie rozstajecie?

Polecane posty

Gość gość

Bez czego byście nie wytrzymały?

Gość gość
lustereczko, jest na moim wizytowniku

Gość gość
Nie mam czegoś takiego. Raz na pustyni zaczęłam tęsknić za wodą i mydłem :P Bardzo wtedy doceniłam zwykłe mydło.

Gość gość
Ja tam bez kosmetyków mogę przeżyć, czasami to nawet zdarzy mi się zapomnieć, żeby się pomalować jak wychodzę z domu ;p Za to depilator to rzecz bez której bym nie przeżyła, bo owłosiona nie mogłabym chodzić;p A powrotu do maszynek też już sobie nie wyobrażam bo mój (mam HP6582) ma hipoalergiczne dyski i nie mam czerwonych krostek ani zacięć;p

Gość gość
Dla mnie niestety taką rzeczą jest podkład do twarzy, mam okropną cerę której się wstydzę ;/

Gość gość
1) perfumy obecnie mam CK downtown oraz DKNY red delicious, muszę mieć zawsze minimum dwa zapachy 2) pomadka ochronna do ust, może byc lekko barwiąca ale nie musi. mam 4 na chwilę obecną, jedna z masłem kakaowym smakuje jak czekolada, druga malinowa lekko barwi na różowo, trzecia z rumiankiem czwarta z mlekiem kozim.

Gość gość
Są rzeczy które uwielbiam na codzień, kosmetyki od a do zet ale przeżyć umiem bez wszystkuch, Zawsze jeździłam na różne obozy i tak się tego nauczylam ;)) Tydzien pod namiotem i wtedy serio sie nie mysli o takich rzeczach ;p