Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki skreślone odrazu na strate za mlody wiek?! Obłęd..

Polecane posty

Gość gość

W*****a mnie fakt iż tak często młode matki które zdecydowały się wychować swoje dziecko są tak często negatywnie oceniane przez innych. Gardzi Sie dziewczynami 18letnimi które decydują sie wychować dziecko i dają mu swą miłość itp. Z pomocą rodziny bo na tym polega rodzina żeby sobie pomagać w trudnych sytuacjach..a i tak mówi Sie ze są nie odpowiedzialne ! :-/ a baby co maja po 30 parę lat są odpowiedzialne mimo wieku a wyrzucają dzieci do śmieci albo usuwają :-/ wiek to chyba nie jakas miara dojrzałośc***atrząc na niektóre 30 paroletnie mamuski...

Gość gość
a czy te ciąże są planowane? no chyba nie, wiec co tu taką szanować co dupczyła sie i zabezpieczyć nie umiała?

Gość gość
Nie kazda antykoncepcja daje 100% pewności... Madralo powyżej...

Gość gość
100% nie daje, ale ci co sie potrafią zabezpieczyć całe życie nie mają nieplanowanych dzieci, coś dużo jest tych wpadek

Gość gość
a poza tym w ciąże nie jest aż tak łatwo zajść

Gość gość
Nawet jeśli juz zdarzy Sie ta wpadka to lepiej je wychować niż zabijać..

Gość gość
"Nie kazda antykoncepcja daje 100% pewności... Madralo powyżej... " - głupoty opowiadasz. Ja również byłam młoda, miałam chłopaka, aktywne życie seksualne ale byłam rozsądna więc wpadki nie było. Młode matki nie są skreślone, nie wiem, skąd takie myśli. Ludzie zawsze trochę pogadają ale bez przesady.

Gość gość
Ja urodzilam w wieku 19 lat wychowywalismy corke wspolnie z jej ojcem przez 7 lat potem go wywalilam dostal na glowe. Wychowywalam sama dzis corka ma 10 lat nasza relacja jest swietna. Nigdy nie zalowalam