Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FB i moje rozterki :(

Polecane posty

Gość gość

Mój partner przyjął do znajomych kolegę z pracy i jego żonę. Owa zona bardzo zabiega o względy partnera, próbowała na wakacjach podrywać go... Teraz cały czas lajkuje zdjęci9a partnera, komentuje jego linki, wpisy... Boli mnie to- prosiłam, żeby usunął ją ze znajomych, ponieważ nie trawię tej kobiety, wiedział, że przyjmując ją będzie awantura...mimo to przyjął :( jak mam sie zachować? Bardzo go kocham,ale boli mnie jego zachowanie...:(

Gość gość
Hej mała, a nie uważasz, że troszeczkę przesadzasz? Twój facet tez ma swój rozum i potrafi się kontrolowac wiec bez przesady :)

Gość gość
Odpuść, facet ma prawo zaprosić żonę kolegi na FB. Ty postaraj się tak bardzo go nie kontrolować bo w końcu wkurzy się i cię rzuci.

Gość gość
wie że jest chętna na niego on na nią też szykuj się na zdradę

Gość gość
Pewnie już mu wysyła zdjęcia ze swoją doopą

Gość gość
Was nie denerwowałoby to??? Kobieta mówi mu jakie ma piękne oczy... mąż robi grila, a ona flirtuje z moim facetem, sam opowiadal mi, ze nie zachowywala sie fair w stosunku do meza. Teraz jak wejde na jego konto, to ona lajkuje wszystko...kazdy jego wpis komentuje...dla mnie to chore :(

Gość gość
twojego partnera swedza jajka daj sie facetowi rozerwac

Gość gość
Owszem, ale skoro sie tym martwisz i przejmujesz że może jakoś wpłynąć na Twojego faceta = nie ufasz mu. Nie ufasz mu to po co Ci taki facet? Znajdz takiego, którego bedziesz pewna, że jak znajdzie się w dwuznacznej sytacji zawsze pozostanie Ci wierny. Są tacy :)

Gość gość
haha, no bez przesady, laska nie w jego typie i sam opowiadal jaka jest chetna na kazdego... tutaj musze bronic partnera i niestety dla chcacych sensacji zdrady nie bedzie :) ogolnie kobieta wkur...mnie i tyle. Pustak

Gość gość
Mam do niego zaufanie i wiem,ze nie zrobilby nic,zeby mnie zranic,ale wkurza mnie jej sposob zachowania-tylko tyle :( Nie wchodze na konto faceta,ale jak cos wkleja to wyskakuje u mnie i zaraz ona lajk, lajk .....

Gość gość
Mała to sie nie przejmuj :) Pewnie i tak nic nie zdziałasz, a Twój facet chocby z grzeczości będzie ją trzymal na fejsie :) Staraj sie nie gryźć tym. Partner Cie kocha wiec olej dziwkke niech sobie wszystko lajkuje. Bo co jej pozostało? :)

Gość gość
A jak koleżanka potrzebuje bolca to daj nam namiar tu :D Pewnie nie jeden sie znajdzie żeby zamoczyć :D

Gość gość
Ten jej maz to jakas doopa wolowa .Napisz mu czy nie widzi i nie slyszy co jego zonka wyprawia.A twoj maz jesli to na to pojdzie to tak samo nic nie warty jak i ona.

Gość gość
Jej facet moze ja trzymac w znajomych z grzecznoscib, ale takze bo lechce jego ego .Jemu to imponuje , to takie pawie ktore potrzebuja poklasku i juz im sie w glowach przewraca , bo zdzira czy nie ale uwage na niego zwrocila.

Gość gość
Maz jak to maz , oglada tv,a ona napierdziela z komorki na FB... Dzieki za wpisy..po prostu nie bede zwracala uwagi na jej komentarze :)

Gość gość
Awwwww.... ja bym przylał takiej :D Takiego klapsiora że od razu by sie odechciało :)

Gość gość
nie odpuszcze mu, musi ja wywalic ze znajomych-smieciara niech bzykania szuka wsrod innych znajomych!!!

Gość gość
Autorko,bardzo Cie rozumiem,naprawde! Niestety,my baby,mamy taka nature zazdrosnic...Mozecie pisac,co chcecie, ale tak wlasnie jest ;p Facebook to chyba jedyna kwestia,o ktora sie klocimy z moim...Wkurza mnie to,jak dodaje nowe znajome...Jakjakas p***a,ktora kiedys probowala go podrywac,lajkuje jego zdjecia,posty!!! Grrrr.... Moj narzeczony jerst akurat taki,ze uwaza,ze to dziecinada klocenie sie o tego typu sprawy,ale juz od dawna w wyniku chyba moich insynuacji,zadnej diewczynie nie polubil ,nie skomentowal kompletnie nic (zebym zle sie z tym nie czula). Nie ma jednak wplywu na zachowanie innych. Najchetniej usnelabym mu konto.

Gość gość
To pod tymi jej komentarzami napisz jej jakas ripostę, ktora pokaze do kogo należy twój facet. Jakiś inteligetny, zgryzliwy

Gość gość
To pod tymi jej komentarzami napisz jej jakas ripostę, ktora pokaze do kogo należy twój facet. Jakiś inteligetny, zgryzliwy x no jeszcze czego, ośmieszy sie tylko.. sprawe powinien ukrócić tylko i wyłącznie jej facet, jeżeli nie chce tego zrobić to oznacza, że mu to pasuje

Gość gość
tez tak mysle,ze pasuje mu :( dlatego nie usunal jej... ja nie bede robila z siebie idiotki i pisala moj ci on :) Facet wie,ze rani mnie to i nie odzywamy sie do siebie... Czasem ludzie zatracaja sie w fb swiecie...

Gość gość
Też miałem taką chorą zazdrośnicę. Ale byłem głupi, potraciłem wszystkie znajome, żeby zaspokoić jej zachcianki. Potem to się przeniosło na znajome z poza fb. Po czym wyprowadziła się z rodzicami do innego miasta i kontakt się urwał. Jak można podejrzewać o zdradę przez głupiego lajka. Manipulujecie przez własne problemy psychiczne. To tyle.

Gość gość
wiesz co zrob ...fotke was oboje jakies przytulenie.... niech wstawi na swoje konto ..i podpisze z moim kochaniem itp konkretny wpis ...a ty to skomentuj .bardzo czule . ciekawe czy wtedy tez ta forke skomentuje haha moze wtedy sie jej lampka w głowce zaswieci ,i da sobie spojoj z tymi wpisami

Gość gość
A, wlasciwie to odpuscilam :) Jest ze mna,a jak mezatka nie ma co robic i lajkuje jego wpisy, to problem meza tej pani :) Bez sensu wyrzucac ja ze znajomych ... Fb to wirtual,a ja jestem w realu z nim :)