Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tutaj osoby które chorowały na raka

Polecane posty

Gość gość

Czy udało Wam się wyzdrowieć i czy w waszej diecie były kwasy omega3 i czy zmieniliście dietę na czas choroby-muszę to wiedzieć proszę piszcie...

Gość gość
ja miałam wczesne stadium czerniaka na szczescie ..czeste wyzyty na onkologi , i w sumie 10 zabiegow usuwania pieprzyków zapobiegawczo .Mineło teraz 5 lat onkologia teraz raz na rok kontrola badania tez raz na rok robie tzn usg miejsca gdzie był czerniak i najblizsze okolice węzłow czy sa czyste ...Co do tego okresu nikomu nie zycze ja nie miałam chemi ,podziwiamludzi ktorzy maja przezuty itp mnie dali nadzieje ze wczesnie wyryty daje duze szanse ..i to mi dawało jaks tam siłe ,a takze dzieci przy nich nie płakałam , trrzeba było wstac rano ogranac ich ....człowiek miał zajecie .A co do diety to fakt bardzo zwracałąm uwage , mam to szczescie ze mam swoje owoce warzywa ,i tez przed choroba nie zyłam jedzeniem kupowaniem gotowych przetworzonych rzeczy ...ale wiadomo czasami kupowało sie takie cos .Oczywiscie kremy kupowałąm przebadane dermatologicznie w aptekach , bo te w sklepach to picna wode nic nie chronia bo to tylko kremy napisy ale nie sa przebadane .Dzieci sie buntowały bo wiecznie je smarowalam , tymbardziej teraz starsze ,oni tego nie rozumieja ,Chociaz wiedza ,ze mama nie moze sie opalac przez chorobe , poprostu im tego nie powiedziałam .

Gość gość
ze mam raka... .Dlaczego pytasz czy ty masz te złe wynniki ?????

Gość gość
te omega3 to ja synowi dawałam na dobra koncentracje i zeby mu nauka lepiej szła . miałam przepisane przez lekarza .