Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 62 lata i musiałem się wziąć za wychowanie dorastającego wnuka

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam jak mnie pierwszy raz ojciec wziął do agencji towarzyskiej, potem ja brałem swoich synów. Teraz przyszła kolej na mojego 16 letniego wnuka, którego moja córka wychowuje samotnie. Na tydzień wziąłem go do siebie i zamówiłem mu prostytutkę.

Gość gość
Edukację trzeba zaczynać szybko :) Słusznie !

Gość gość
Chce by wiedział tylko do czego służy kobieta. Ale ciągle powtarzam mu, że kobieta to wydatki i skarbonka bez dna.

Gość gość
Gratuluje pomysłu dziadku! :O

Gość gość
Sam jestem ojcem i dziadkiem i nigdy nie zabrałbym swojego syna czy wnuka do burdelu. Jak tak bardzo chciałeś zastąpić wnukowi ojca to mogłeś go wziąć na spacer, porozmawiać z nim, itp.

Gość frida6
stary duren :O .. pozostawie to bez dalszego komentarza

Gość gość
Stary duren? Prawda jest taka, że większość ojców by zadbać o przyszłość swoich synów zabiera młodego człowieka do agencji towarzyskiej by nauczyć go jak być mężczyzną. Przed laty zabrałem swoich synów, teraz mój wnuk nie ma ojca to ja musiałem oto zadbać.

nie skomentuje tego, jedynie powtorze "stary duren" nie.. nie moge... twoim zdaniem akurat agencja towarzyska jest najlepszym miejscem do rozpoczecia zycia seksualnego?... gratulacje. jestes idiota. ide 🖐️ - wypowiedz prawie 55latki, zeby nie bylo wytykania od gimbusek.

Gość gość
62 lata i taki matoł z ciebie?

Gość Sexfan
Mnie ojciec nie zabrał do agencji to w wieku 32 lat sam poszedłem i skończyłem z prawictwem. Dzisiaj mam rodzinę i jestem szczęśliwy a tak nie wiadomo czy do dziś nie byłbym prawiczkiem

Gość gość
Stary zbok! Dziecku kazałeś dziwkę posuwać! Sam też mam 8letniego wnuka i nigdy nie zabrałbym go na dziwkę! Jedynie do kina czy na piłkę.

Gość gość
Stary zbok! Dziecku kazałeś dziwkę posuwać! Sam też mam 8letniego wnuka i nigdy nie zabrałbym go na dziwkę! Jedynie do kina czy na piłkę.

Gość gość
Twoja córka na pewno się w****i jak się dowie na co namówiłeś małoletniego chłopca :) :)

Gość gość
stary zboczek!!!!