Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeżozwierz2015

Pracownik CDC (Informator) przyznaje się do oszustwa w sprawie szczepionek.

Polecane posty

Gość Jeżozwierz2015

Pracownik CDC (Informator) przyznaje się do oszustwa w sprawie szczepionek i autyzmu (sierpień 2014). Związek autyzmu ze szczepieniami, a szczególnie ze szczepionką od lat kontrowersyjną MMR został w końcu wyciągnięty na światło dzienne i ujawniony światu. CDC (Centrum Zwalczania i Zapobiegania Chorobom) od lat tuszowała istotne odkrycie, które jasno wskazywało, że ryzyko podania szczepionki MMR wg obowiązującego kalendarza szczepień zwiększa ryzyko autyzmu u chłopców o 340%. Nie wszystkim jednak łatwo się żyje ze świadomością, że mają na sumieniu tysiące kalek w postaci coraz większej grupy autystycznych dzieci czy śmiertelnych ofiar. Jeden z pracowników CDC postanowił złamać tę zmowę milczenia i ujawnić ten fakt, kontaktując się z dr Brianem Hookerem również ojcem autystycznego dziecka oraz badaczem bezpieczeństwa szczepionek, który po otrzymaniu od swojego informatora skrzętnie ukrywanej przez CDC dokumentacji – 10 sierpnia 2014 roku opublikował prawdziwe wyniki. Chociaż nieoficjalnie znane jest nazwisko tego informatora to jednak dla jego dobra i bezpieczeństwa niech pozostanie anonimowe. http://www.youtube.com/watch?v=qTIbq0gituA

Gość gość
mmr to chodzi o tą szczepionkę w 13 miesiącu? a co mi zrobią jak nie zaszczepie?

Gość Jeżozwierz2015
Tak, to o tą chodzi. Przychodzą ponaglenia najpierw z przychodni, potem z sanepidu. Czasem jest grzywna, czasem nie. Kiedyś był przypadek, że matka napisała (w odpowiedzi) do sanepidu, żeby napisali jej pisemną gwarancję, że mmr nie zaszkodzi jej dziecku i od tej pory ucichło. Porady w tej sprawie można uzyskać tu: https://www.facebook.com/stowarzyszeniestopnop?fref=ts My nie szczepiliśmy mmr (inne szczepienia tak)

Gość gość
nic Ci nie zrobia, moja córka ma 8 lat i nie dostała MMR

Gość gość
a jak nie dostanie dawki tej mmr to już w ogóle nie można szczepić, czy później normalnie? Dotąd szczepiłam normalnie 6w1 ale tyle piszecie o tym autyźmie nie chce sobie pluć w brodę :o sama nie szczepię się nigdy od grypy i jakoś nie choruje

Gość gość
Można później szczepić. Są rodzice, którzy odraczają mmr np o pół roku, albo kilka lat.

Gość gość
Jaka to jest szczepionka mmr? Bo u mojego syna jak zobaczylam w ksiazeczke szczepien to ma w niej tak 2xwzw typu b 4xblonnica tezec krztusiec 3xpoliomyelitis 1x odra

Gość gość
hh29 weź nie udawaj głupszej niż jesteś :o chodzi o to, że jeżeli szczepiona mmr=autyzm to w momencie przesunięcia dawki organizm starszy ma większe szanse obrony przed trucizną ale to jak rozmowa ze świnią o gwiazdach

Gość gość
Juz wiem to ta odra swinka rozyczka

12:52, achaaaaaa, no to mnie oswiecilas :). czyli wystarczy poprzesuwac wszystkie szczeoienia o pol roku i bedzie zero autyzmu na swiecie, tak???

Gość gośćówazzxx
hh29 - Ty chyba masz problemy ze zrozumieniem tego, co czytasz. Nie dość, że się wyzłośliwiasz, to jeszcze w głupi sposób.

Gość gość
Sanepid od 1 stycznia 2009 r. nie ma żadnego prawa nakładać kar finansowych - choć usilnie o tym trąbi, żeby zastraszony rodzic potulnie dziecko zaszczepił. Jeszcze żaden rodzic nie przegrał w sądzie batalii o nieszczepienie, a kilka spraw w Polsce już było. Nikt nie ma prawa wstrzykiwać dziecku niebezpiecznych substancji, chyba że rodzic si ę na to zgodzi. Po więcej informacji odsyłam tutaj: szczepienia.org.pl/index.php

Gość gość
Dziwne że osoby z rocZNIKÓW 80TYCH NIE MAJA AZ TYLE autyzmu choć też dostały te szczepionki

Gość gość
Osoby urodzone w latach 80-tych szczepione były przeciwko odrze, MMR wprowadzono w 1994 roku.

Gość gość
nie można szczepic oddzielnie? trzy wkłucia? byłoby to chyba bezpieczniejsze. Ja byłam szczepiona na różyczkę w podstawówce. Urodziłam się w 81r, świnkę miałam będąc dzieckiem, ale chyba chłopców szczepili też w podst