Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie przypadki,że kobieta do 4 lub 5 miesiąca nie wiedziała o ciąży?

Polecane posty

Gość ja tak miałam
dowiedziałam się w 4 miesiącu, a konkretnie na początku 14 tygodnia... Miałam krwawienie, które wzięłam za okres, miałam zawsze niezbyt obfite miesiączki i trwające po 3 dni. To krwawienie miałam identycznie. Raz tyko wymiotowałam, ale byłam pewna, że się zatrułam wtedy, bo jadłam dzień wcześniej coś nieświeżego jak się okazało.Dla mnie to był dramat, miałam 17 lat, na aborcję mało czasu... Dobrze,że mama mi pomogła to wszystko załatwić i ułożyć.

Gość gość
Moja mama ze mna w ciazy dowiedziala sie jakos miedzy 14 a 16 tc. Byla nardzo szczupla, miala krwawienia w datach miesiaczek. Ale to bylo ponad 32 lata temu :-)

Gość ja tak miałam
senność? Ja wtedy byłam w domu po 12h poza domem więc w zasadzie senna byłam cały czas, piłam po 2 kawy dziennie normalnie, więc i wtedy podobnie. Piersi mnie nie bolały w ogóle. I dodam, że ważyłam wtedy 48kg a wzrostu mam 160cm, brzuch mi się nie zaokrąglił.Tyle że to genetyczne akurat, bo mamie w obu ciążach brzuch wyszedł pod koniec 5 miesiąca, a mi w drugiej ciąży dopiero w 6

Gość gość
alez niejeden :D miesiaczka nie wraca zaraz po porodzie... w kolejnej ciazy tez jej nie masz :D