Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam idealne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Wierzcie lub nie:-) Moje dziecko ma 2 lata i 3 miesiace, potrafi liczyc do 10, zna kolory po polsku i angielsku, zna piosenki i wierszyki a slownictwem moglaby zaskoczyc nie jednego doroslego

Gość gość
dla każdej matki jej dziecko jest idealne ;)

Gość gość
Wiem wiem :-) ale czasmi duma mnie rozpiera

Gość gość
Moj tez tak umial w wieku 2 lat,kazdy sie dziwil,malo tego jego pierwszym jezykiem ktory opanowal nie byl polski tylko angielski latwiej mu sie mowilo,teraz ma 6 lat i gada w dwoch jezykach

Gość gość
A Inwokacje zna? :D

Gość gość
mój umial o wiele wiecej w tym wieku a do idealu brakowało mu wszytskiego, Wygadany, aktywny, łobuzujacy ile wlezcie,

Gość gość
Autorko według ciebie to ideał?Chyba jesteś przygłupia:O

Gość gość
gość dziś Tego akurat w Anglii nie ucza,ale kto wie moze ja mu podsune niech czyta i sie uczy :P

Gość gość
Ostatnio mowili u nas w wiadomosciach,ze 7 letnie dziecko zdalo GCSE (to taka jak by angielska matura) Na A z gwiazdka czyli najlepiej z mozliwych.JUz uczelnie sie o niego bija :) I tak sobie mysle,ze ja nie chcialabym takiego dziecka miec serio.

autorko, skoro mieszka w anglii, to co w tym dziwnego, ze zna kolory po angielsku? my mieszkamy teraz w niemczech, a moja corka zna czesci ciala po polsku i niemiecku i ogolnie coraz wiecej mowi w obu jezykach, a jest mlodsza. to chyba normalne?

Gość gość
moja córka też w wieku 2 lat potrafiła wiele. Wyróżniała się od innych dzieci. Niestety im strasza tym mniej ma ochotę na naukę;) poczekajcie aż dzieciaki będą nastolatkami:p

Gość gość
mój w tym wieku znał alfabet po polsku i ngielsku, liczył do 100 tez po polsku i angielsku, rozumiał pojęcie liczby, teraz ma 3 i pół, czyta płynnie po polsku, rosyjsku i angielsku, dodaje i odejmuje

Gość gość
To ja jestem tez dumna z mojej corki bo zdala ta angielska mature z j.polskiego na A fakt ze bez gwiazdki,ale biorac pod uwage,ze ona nigdy sie polskiego nie uczyla i nigdy do polskiej szkoly nie chodzila to jestem z niej dumna :) Jezyk obcy ma juz zaliczony.Reszta bedzie w czerwcu.

Gość gość
A za rok robi mature i wybiera sie na Politechnike, w planach szybki doktorat.

Gość gość
My też mamy idealne :) Nawet do Teatru Małego Widza z nim chodzimy (ma 1,5 roku) żeby rozwijać jego kreatywność. Ale ponoć dla każdej matki jej dziecko jest genialne i idealne

Gość gość
Tu autorka.Ja naprawdę jestem dumna z niego z całego serca:)uważam,że jest bardzo mądry.Zostało nam tylko jeszcze odpieluchowanie a i z tym szybko sobie poradzimy.

autorko, dziecko jak dziecko ;). ale geniusza to z niego rob moze dopiero, jak do szkoly pojdzie.

Gość gość
wszytsko spoko autorko, mysl że masz idealne dziecko nie jest zła, gorzej jak zaczniesz wierzyc ze wszystkie dzieci dookoła to przygłupy i tylko twoje jest najmądrzejsze, jesli do tego nie dojdzie to spoko