Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z prostytutką do teatru, opery, muzeum

Polecane posty

Gość gość

czy można iść z prostytutką w owe miejsca by do złudzenia wyglądało to jak prawdziwa randka z kobietą a seks był dopiero ukoronowaniem całości?

Gość troluś
Pewnie że tak. Prostytutka tez człowiek i uśmiechy które Ci da w muzeum czy teatrze będą prawdziwe.

Gość gość
Co za durne pytanie :(

Cóż, też bym chciał tyle zarabiać żeby takie prostytutki obrabiać - i piszę szczerze bez zawiści

Gość Gość

Podobno jesteś w związku i podobno nie jesteś prymitywnym zwierzęciem. Jak wiadomo podobno robi różnicę. Czasem zasadniczą...Jeśli twoja matka czy ktoś tam dostanie kosę w szyję to jako istota rzadzona przez pierwotne instynkty nie możesz mieć pretensji do sprawcy bo jesteśmy tylko kupą prymitywnego mięsa.  

Za bardzo Cię ponosi.  To, że jestem w związku co ma do tego, że marzy mi się zarabiać tyle żeby mnie było stać na tego typu luksusowe panny o których mowa w temacie?? A o reszcie Twojego wywodu przemilczę bo chyba za dużo alko u Ciebie w organizmie? :)

Gość Gość

Bynajmniej. Jeśli glosisz jakaś tezę z wielkim przekonaniem o jej słuszności to mniemam że wyznajesz ja niezależnie od zaistniałej w twoim życiu sytuacji. Stąd też mój przykład z zabiciem matki. Jak widać sam nie wierzysz w to co piszesz bo gdybyś wierzyl to nie wmawialbys mi upojenia alkoholowego tylko przyznał mi rację.

Odlatujesz już chyba za bardzo.

Z filozofią się spotkałem tylko na jednym semestrze, zaliczyłem ją po pijaku, poszedłem przed pisaniem do knajpy.

Gość Gość

Twoje odpowiedzi świadczą o tym tylko że brak ci logicznych i merytorycznych argumentów na poparcie swoich poglądów. Nigdzie nie odlatuje. Jestem przyziemna. Nie obchodzą mnie twoje zaliczenia alkoholowe. Po co o tym piszesz? Na koniec dodam że cały czas idzie mi o twoj pogląd jakoby człowiek był prymitywnym zwierzęciem bo może nie jesteś zbyt kumaty. 

A niby czym jesteśmy jako gatunek na tej planecie??

Jakbyśmy nie byli prymitywni to taka dziedzina jak marketing (reklama) by w tym kształcie by nie istniała.

Gość Gość

To nie jest odpowiedź. Albo jesteś prymitywem który godzi się z tym że matka ma kosę w szyi bo innego prymitywa ogarnął zew instynktu zabijania którego  z powodu ułomności swej natury nie mógł odeprzeć albo jesteś hipokryta który raz udaje że jest zwierzęciem a raz człowiekiem. W zależności od okoliczności.

Jeżu, jako ludzie jesteśmy zwykłymi zwierzętami - nie ma nic nadprzyrodzonego. Sami uznaliśmy się za coś lepszego od reszty organizmów żyjących na tej planecie - i tyle albo aż tyle - po prostu ewolucja obdarzyła nas takimi zdolnościami, że mogliśmy opanować tą planetę

Gość Gość

Widzę że dalsza dyskusja to strata czasu. Nara