Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie wysoką kobietą to koszmar...nie mogę kupić sobie fajnych ubrań i butów...

Polecane posty

Gość gość

W outletach znanych marek jak Dolce Gabbana, Prada itp NIE MA W OGOLE DUZYCH ROZMIAROW. Obuwie damskie konczy sie na 41. Inne ciuchy są po prostu za krotkie albo za wąskie (nie jestem gruba). Te drogie marki szyją chyba tylko dla kobiet wychudzonych albo malutkich albo wieszaki, wysokie tyczki :O W polskich sklepach to samo :( chcialam kupic ciemne jeansy, w pasie dobre ale na dlugosc jak dla dziecka, inne z kolei na dlugosc ok ale na szerokość jak dla wieloryba :O wzielam te duze i do krawcowej :O porazka

Gość gość7912
Cześć a ile masz wzrostu bo ja 181cm ale jakoś sobie radzę. ze spodniami to jest rzeczywiście problem ale ostatnio udało mi się kupić nawet troszeczkę za długie.

Gość gość
Nie wiem, z tego co pisza wysokie to sa w ogole najlepsze, najbardziej atrakcyjne, modelki sa wysokie i wgle :P

Gość gość
Podzielam. Tak juz jest, nie tylko w Polsce. Moja ma 196 przy 67 kg, czyli przyslowiowy wieszak. Na szczescie ma krawcowa, jej mamy kolezanka. Buty, na szczescie,"tylko" 42, wiec przy odrobinie szczescia mozna cos znalezc.

Gość gość
A jaki masz wzrost autorko, bo zaraz się okaże że nawet 180 nie masz i płaczesz.