Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o moim raperskim wersie ?

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam od braggi, więc lepiej zejdź mi z drogi Bo na majku jestem szalony Działam jak najsilniejsze dragi Ha! Szybko złapię za balony twojej żony! Ona na mnie, ja pod nią, całkiem nagi. Boli? Chuj mnie to nie zdejmę korony Łojoj, te zniewagi krwi wymagają, Tyle, że śmieszy mnie ta twoja zgraja Piona! Moje flow ośmiesza cię, zgłośnij Tej, Pełznij po podłodze , kiedy n*******la bit Ty i ja już wiemy, że będzie to hit Ty natomiast nagrasz kolejny s**t Klik zapnij dupcię i podpełznij I przeproś, że stanąłeś w konkury ze mną Gębo, to koniec dostajesz Bana, nara!

Gość gość
Mogę być Twoją Kobrą? :D

Gość gość
Ogólnie w porzo jeno pytanie po ch...j ten bunt i agrecha?

Gość gość
za balony to możesz ojca geja złapac buahhahah osiedlowa c***o

Gość gość
Gość 20 38 spoko Gość 20 43 ? Gość 20 48 niezły diss, gratki

Gość gość255
Nic z tego tekstu nie kumam , a jako sluchacz powinnam. Pomieszanie z poplataniem , moze troche to posortuj I na nowo dopasuj rymy ? Tekstowi brakuje spojnosci. Ogolnie wzglednie , jesli mam byc szczera.

Gość gość
gość255 to miała być raperska bragga, szkoda, że nie wyszła :c

Gość gość
Co sądzicie o moim nowym raperskim wersie?! czuję się jak Ra kiedy ta muzyka adoruje mnie z głośnika połamię ręce temu, który palce mi w to wtyka w oczach krytyka spaczony obraz tyka fanatyka w sercach przyjaciół czeka jeszcze luka na człowieka oto moja przystań i mówi "przestań bo życie ci przez dłonie przecieka" to rzeka, żyj tak jak gdyby delta była niedaleka brzegiem będzie ci kraina miodu i mleka pamiętaj, czas każdego biegnie do przodu nie zwleka mam nadzieje, że się bardziej spodoba