Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłaaapani

czy rozwodka po 30 z dwójką dzieci ma szanse na prawdziwą miłość?

Polecane posty

Gość miłaaapani

jak mężczyźni na takie patrzą?

Gość gość
Może jakis desperat poleci na roz/klap/iuche

Gość gość
Ma szanse, ale to zależy jaką kobietą jesteś...

Gość gość
oczywiscie ,ze ma ;-))))))))

Gość gość
masz szanse chyba na jakies odpady tylko, których nikt nie chce :O jedno dziecko to jeszcze ok ale dwójka , masakra

Gość miłaaapani
gość 20:01 dkaczego klapciucha?

Gość miłaaapani
wiem, że dzieci komplikują sprawę, ale kocham je. Chciałabym jeszcze sobie ułożyć życie, mieć kogoś przy sobie. Boję się że do końca już zostanę sama, że mężczyźni nie będą się chcieli angażować w związek ze mną :(

Gość gość
Nie łudź się kobieto za bardzo. Zapewne Twój były też Ci się wydawał szansą na wielką miłość. W swoim otoczeniu a mieszkam w bardzo dużym mieście na palcach jednej ręki policzę w miarę odpowiedzialnych facetów. Swoja wielką miłość kieruj na dzieci, a mężczyzn traktuj ze zdrowym dystansem, wtedy mniej będzie rozczarowań.

Gość miłaaaapani
Może właśnie jak za pierwszym razem się nie udało i wyszło to co wyszło to za drugim się uda. Zdaję sobie z tego sprawę, że to nie jest fajnie brać sobie taką osobę z bagażem. Oczywiście, że przelewam miłość na dzieci, ale mam jej nadmiar:) Miło byłoby mieć kogoś bliskiego. W mojej okolicy znam kilka przykładów takich związków. Tylko właśnie chodzi o jedno dziecko a drugie na przykład jest już tego partnera, czy męża. Ale w sumie i samotnych matek z dwójką nie ma za wiele, ja znam jedną oprócz mnie.

Gość gość
Przynajmniej jesteś już po ciążach, i większej zmiany w wyglądzie nie będzie, czasami człowiek bierze sobie kobietę, a potem się dziwi.

Gość gość
Ty nie wiesz co to miłość prawdziwa:) rozwodka status dużo mówi Małżeństwo się pielęgnuje i robi się tak i poświęca jej aby nigdy nie doszło do rozwodu.

Gość gość
Nie słuchaj idiotów! każdy ma szanse mysle że trafisz na fajnego faceta. Na pocieszenie powiem ci że moja sąsiadka rozwodka z trójką! dzieci poznała super faceta wolnego,bezdzietnego ,młodszego o 4 lata. Widać że są szczęśliwi a niedługo będą mieli wspólne dziecko jej czwarte jego pierwsze.Głowa do góry,powodzenia!

Gość gość
A po co Ci facet? Do czego niby? Nie zadreczaj sie bo nie ma to sensu.