Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakrztusiliście sie kiedyś czymś tak że nie mogliście złapać powietrza

Polecane posty

Gość gość

Ja tak, przed chwilą :-P Zawsze sie dziwiłam jak można sie tak zakrztusić, ale można. Normalnie miałam landrynke i wzięłam tabletki nie wypluwając jej bo myślałam że połkne a landrynka zostanie ale wszystko wpadło mi do gardła. I normalnie nie wiem co to za reakcja ale teraz mam zatkany nos :-O

Gość gość
pewnie tabletka wpadła ci do nosa

Gość gość
Ja kiedyś flegmą, byłam chora , miałam katar, w gardle odkładała się flegma ale nie chciałam iść do lekarza, bo uważałam, że samo przejdzie. I pewnej nocy się obudziłam, nie mogłam złapać powietrza, dusiłam się, bo ta flegma mi zastała w gardle, na szczęście akurat matka przechodziła kogo pokoju i usłyszała jak się duszę i weszła i mnie puknęła w plecy... rano poszłam do lekarza po antybiotyk.

Gość gość
rodzynka, masakra co za uczucie:O kiedys tez chlebem. mojej kolezanki maz zakrztusil sie bulka i zmarl-miesiac przed weselem swoim tragedia niewiarygodne ale prawdziwe:O

Gość gość
Ja sie niczym nie zakrztusilam ale pamietam jak miałam moze 9-10 lat mieliśmy na podwórku taka podwójna huśtawkę, ze we dwójkę albo czwórkę mozna było usiąść (pamiętacie?). I taki koleś (wolalismy na niego maczuga) poniszczyl te huśtawki aż w koncu je ściągnęli. I został sama metalowa podpora. No i ja taka sprytna robiłam sobie fikołki na gorze i jak nie p*****lłam na plecy tak tchu nie mogłam złapać. Biegne, akurat ojciec pod klatka. Próbuje mu powiedzieć ale słowa nie moge wydusic. Juz czułam ze mi sie w głowie zaczyna kręcić jak nagle ojciec jak mi w plecy nie walnął to prawie płuca wyplułam. Dobrze ze zajarzyl co mi było bo chyba bym zgon zaliczyła przed blokiem.

Gość gość
o kurde haha masakra Ja to często kostką czekolady jak zaczyna się rozstapiać w buzi to mi nagle chyba zatyka i się dusze. Uczucie straszne :O

Gość gość
Ja podczas wymiotowania własnymi wymiocinami nie wiem jak to nazwac nie moglam zlapac tchu.. koszmar

Gość gość
ja sie raz napilam prosto z butelki wody, wzielam za duzy lyk i jakos to tak dziwnie wyszlo ze przez chwilke nie moglam ani przelknac ani zlapac tchu, trwalo okolo 2-3 sekund.

Gość gość
To oczywiste Vikernes...

Gość gość
gość dziś rodzynka, masakra co za uczucie x a co to jest rodzynka?

Gość gość
Podczas picia alkoholu :D Za duzy kielon mi wlali Zawał a potem sikałam ze smiechu :D :O

Gość gość
aa ok, myslalam ze rodzynki sa tylko rodzaju meskiego, ale w googlach pisza ze jest i rodzynek i rodzynka poprawne, takze zwracam honor, uszanowanko i w ogole