19domi92 0 Napisano Wrzesień 16, 2014 Zgodnie z tematem czyli głodówka ! :D Od jutra rozpoczynam 12dniową głodówkę , ktoś się dołącza ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesiaaa3 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Zacznę może od tego, że głodówka nie miała służyć odchudzaniu, choć utrata kilogramów była miłym bonusem za wytrwałość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pam_c 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Pierwsze podejście do głodówki, czy masz już doświadczenie w tej materii? No i jaki jest Twój cel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19domi92 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Jednak dzisiaj nie dałam rady rozpocząć, więc oficjalnie od jutra czyli 18.09. Odstawienie kawy będzie jednak dla mnie najtrudniejsze, no ale są herbaty i woda. DAM RADĘ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19domi92 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Głównym celem jest oczyszczenie organizmu, poczucie się "lżej". Wiadomo kilogramy przy tym polecą bo jest to nieuniknione, ale mi akurat to nie zaszkodzi :P jest 12 dni głodówki i tyle samo dni wychodzenia z niej, czyli kolejne 12dni. W tych dniach trzeba po prostu nie jeść dużo , stopniowo zwiększać kaloryczność no i eliminować pewne produkty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rokki Napisano Wrzesień 17, 2014 Witam jak mogę zapytac czemu dzis nie zaczełaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19domi92 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 źle obliczyłam dni brania antybiotyku :P miałam zapalenie dziąseł no i stąd ten antybiotyk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rokki Napisano Wrzesień 17, 2014 No to głodówka sie przyda...bo zapalenie dziąseł to grzybica to głodówka na to super będzie, ja też bede teraz robic ale bardziej dietę płynna...powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach