Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca magisterska

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam dylematy co do tworzenia przypisów. Pierwszy dylemat: Mam pozycję książkową, która jest pod redakcją. Korzystam z jednego rozdziału, który ma innego autora rodziału, a innego podrozdziału. Jeśli korzystam z tego podrozdziału to jak mam napisać? Autor książki to AB, autor rozdziału to AB, a podrozdziału BA tytuł książki: "Praca dyplomowa - zasady pisania" Tytuł rozdziału: "Jak tworzyć przypisy?" Tytuł podrozdziału: "Jak tworzyć przypisy, gdy mamy redakcję?" Warszawa 2014 Może tak: BA, "Jak tworzyć przypisy, gdy mamy redakcję", [w:] AB, "Jak tworzyć przypisy?", [w:] AB, "Praca dyplomowa - zasady pisania", Warszawa 2014, s. 1. Czy może inaczej? Jeśli tak to jak? II dylemat: Jak napisać przypis pochodzący z biblioteki cyfrowej? Autor: AN, Tytuł: "Dylematy przypisowe" Biblioteka Cyfrowa Uniwersytetu Jakiegoś AN, "Dylematy przypisowe", s. 1, [dostepny w wersji elektronicznej: BiBlioteka Cyfrowa Uniwersytetu Jakiegoś, http://FBC]. Czy może inaczej? Jeśli tak to jak? Z góry dzięki za pomoc.

Gość gość
no na bank ktoś Ci tutaj cos poradzi :)

Gość gość
Taki tuman i się na studia dostal? Wracaj baranie do szkoły, tu nikt nie będzie pisał za ciebie prac.

Gość ZbigniewWalc84
Oferuję profesjonalną pomoc przy pisaniu prac: magisterskich, licencjackich, dyplomowych. Zapraszam do mnie: zbyszek.walc84@wp.pl

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość makaronowa
A http://www.pogotowie-edu.pl/ znacie? Ja korzystałam z ich usług przy pisaniu pracy dyplomowej i bardzo pomogli. Szybko i sprawnie, cały czas w kontakcie. Można pisać do nich na teksty-pracownia@wp.pl, pomagają przy różnych tematach w wielu dziedzinach i kierunkach

Gość gość
Ja korzystałam z pomocy www.pogotowie-edu.pl i wszystko poszlo gładko. Pełna dyskrecja i fachowa pomoc :)

Gość Brygidaa
Przy pisaniu pracy magisterskiej warto skorzystać z pomocy kogoś z doświadczeniem. Dlatego ja zdecydowanie wolałabym sie zgłosić do tej firmy http://www.dobra-edu.pl/ , tam mam pewność że mają spore doświadczenie.

Gość Moniś89
Pisanie pracy magisterskiej to jakaś masakra. Przesłam sama przez licencjacką, ale już mgr musiałam oddać ekspertom do napisania, bo naprawdę błądziłam we mgle, a oni nie dość że szybko napisali, to naprawdę dobrze :) Więc będę megaśnie polecać ich: proposterus.biz :)

Gość mgrAnetka
moją pracą magisterską interesuję się wyłącznie mój sponsor. on wszystko ma załatwić.

Gość Ewa b
Znalazłam na tym forum informację o zbyszek.walc84@wp.pl i już mam oddany i zatwierdzony pierwszy rozdział. Fajnie pisze, konkretnie i polecam.