Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK idac po ulicy nie zwracac uwagi nie myslec co inni sadza o nas wygladzie

Polecane posty

Gość gość
Upiększyć się.

Gość gość
ale jak sie jest zadbanym!! ale idac ulica wsrod ludzi mysli sie co ludzie o mnie sadza o moim wygladzie ,jak przestac o tym myslec?

Gość gość
Normalnie, jak zaczną cię chwalić to znaczy, że są efekty.

Gość gość
Ludzie maja swoje problemy,juz ktos na ciebie sie patrzy ! Jak sie gapi to dlatego zeby do ciebie niedobić. Pempek siata sie znalazł:-) idze idze

Gość gość
Może tak jest jak pisze, skad wiesz.

Gość gość
gwarantuje ci kochanie że nikogo nie obchodzisz możesz się ubierać jak chcesz i robić co chcesz społeczeństwo nie zauważa cię tylko rodzinę obchodzisz, a dla reszty ludzi jesteś tłem wydaje ci się że ktoś na ciebie patrzy, a dla nich nic nie znaczysz obudź się słonko

Gość gość
Jak jest ładna i zrobiona to się spoglądają. Każdy ocenia wygląd. Rodzina już jej prędzej nie zauważa ;)

Gość gość
myśl o czymś innym

Gość gość
właśnie rodzina zwraca uwagę na człowieka a ludzie obcy "przyjaciele" znajomi dla takich ludzi nie masz żadnego znaczenia oni twoich rachunków nie zapłacą a ludzka głupota jest taka, że patrzą tylko co inni na ulicy powiedzą, a na ludzi obcych nie trzeba zwracać najmniejszej uwagi, bo ich zupełnie nie obchodzisz czy jest ci dobrze czy źle dla obcego człowieka to bez znaczenia i ty się przejmujesz opinią kogoś takiego, hahahaha komedia! <3

Gość gość
a myslisz? :D to pomysl sobie takze ze jedyne co wyciagna z obserwacje ciebie to kolejna porcje tematow do rozmow pt: ja jestem lepszy/a bo nosze twarzowe kiecki/garnitury nie tak jak ta/ten :D smieszne, nie?

Gość gość
dla mnie ludzie, zwlaszcza mezczyzni sa padlina wiec jak ja moge przejmowac sie opiniami czegos tak plugawego :D ide se ulica, slucham muzyki i s****wo dla mnie nie istnieje zupelnie- moga se gadac ile chca, krzywic japska a ja mam to gleboko w d***e. tak jak hitlera nie interesowalo zupelnie co o nim mysleli zydzi, tak mnie nie interesuje zupelnie co o mnie mysla mezczyzni bo dla mnie co drugi moze zdychac na raka i nawet nie uronilabym lzy. zmienisz myslenie to zmienisz automatycznie nastawienie! leb do gory i z duma idz przed siebie

Gość gość
Niech sobie sądzą o moim wyglądzie, co chcą. Co mnie to obchodzi - w ich głowach nie siedzę.

Gość gość
Inwestować w swój wygląd.