Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawelpz

Dziewczyna się zraziła do mnie

Polecane posty

Cześć, od ponad dobrego miesiąca poznałem dziewczynę fakt mieszkamy od siebie 150 km ale to nie jest problem żeby się spotykać chociażby co weekend.Mam 19 lat ona ma 17.Od kilku dni nie chce ze mną w ogóle rozmawiać przez to co zrobiłem mianowicie napisałem jej że ja nie będę w stanie przyjeżdżać do niej co tydzień z powodów finansowych, klasa maturalna i w ogóle.Wydaje mi się że najgorsze co zrobiłem to to że napisałem że dla mnie najważniejsza jest siłownia, treningi. Teraz jak ze sobą piszemy to cały czas mi to wypomina.Mieliśmy się spotkać w ten weekend ale oczywiście do tego nie dojdzie.Cały czas o nią walczę żeby jej nie stracić ona jest dla mnie wszystkim:( Proszę pomóżcie mi, doradźcie mi co mam robić bo ja już naprawdę nie wiem czasami mam takie chwile w których sobie mówię odpuść to nie ma sensu, ale z drugiej strony ona jest dla mnie najważniejsza.

Gość gość
To ona czy siłownia zdecyduj się bo raz piszesz tak raz tak :o jak baba

Wiadomo że ona jest najważniejsza ale siłownia też jest ważna i po tym co jej napisałem to co chwilę mi wypomina "idź lepiej na siłownie" "siłownia dla Ciebie najważniejsza" itp.

Gość gość
musisz cały czas jej mowić że jest dla Ciebie najważniejsza aż sama to zrozumie

Skoro ona jest najważniejsza, oczywiście siłownia też ale jak sam przyznałeś ona najważniejsza to tak również trzeba było jej napisać. Lecz skoro jej napisałeś, że siłownia jest ważniejsza od niej, to już wszystko wiesz. To kobieta. Są takie z silnymi charakterami których to nie ruszy a są i takie, które po czymś takim musisz zasilać, aż pomimo twojej pomyłki i nieumiejętnie użytych słów, przekonasz do tego, że jednak one są dla ciebie NAJważniejsze w tym wypadku ona. A obyłoby się bez tego!

Cały czas jej mówię że ona jest dla mnie najważniejsza pokazałem jej co dla mnie znaczy siłownia (zniszczyłem karnet może się to wydawać śmieszne ale nie wiedziałem co już więcej mogłem zrobić) cały czas jej powtarzał że jest dla mnie całym światem ale ona się boi mi zaufać, że po raz kolejny ją zranię :/