Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alajka zzaświatów

poszukiwane perfumy , proszę o pomoc

Polecane posty

Gość alajka zzaświatów

Witam Koleżanki i Kolegów! Szukam perfum (max. do 100 zł) i liczę na Waszą pomoc. Niestety jak idę do perfumerii to już po 3 zapachu tracę możliwość racjonalnej oceny :P Szukam czegoś świeżego, podchodzącego pod zapach „ogórka”, może też „bryzy morskiej”. Taki zapach na maxa świeży – nic z tych słodkawych i lizakowatych zapachów. Będę wdzięczna za propozycje 🌻 :)🖐️

Gość gość
ogórka to Twój facet ma w majtach

Gość alajka zzaświatów
hehe, no pewnie tak ale nie o ten kontekst mi chodziło :D Kiedyś spotkałam się z zapachem który na maxa przypominał świeżość ogórka - stąd moje porównani ;)

Gość gość
perfum w tej cenie nie dostaniesz, co najwyżej wodę perfumowaną albo toaletową. Sprawdzaj te, które mają biały kolor. Te ciemniejsze są bardziej słodkie, o różowych nawet nie wspomnę Może powąchaj CK one? To uniwersalny zapach, ktory większości sie podoba. 50ml można dostać za 99 zł

Gość gość
jak to pewnie tak, to jeszcze Ci nie pokazał ogórka ?

Gość gość
co za debil

Gość Andzia04
zobacz "Laura" Laura Biagiotti, czasami warto wydac doslownie pare zlotych wiecej a z opisu to przed oczami mam Laure

Gość gość
no fakt, debil albo bardzo wstydliwy i pokaże ogórka dopiero po ślubie

Gość alajka zzaświatów
może być woda perfumowana :classic_cool: potocznie mówimy "perfumy" na wszystko czym się psikamy - przynajmniej u mnie w rejonie :) Byłabym wdzięczna za konkretne propozycje, bo kupować będę z neta. Nie raz prosiłam o propozycje kosmetyków (kiedyś też perfum) na forum i nigdy na kafeterianach się nie zawiodłam 🌻 CK ONE miałam - ładne ale to nie to co bym teraz chciała kupić - ale potwierdze, że są bardzo neutralne i takie "nieprzeszkadzające" :)

Gość alajka zzaświatów
LAURA - faktycznie z opisu na necie to moze byc to! Dzięki - zapisałam ale poczekam na jeszcze jakieś propozycje. A cena - z tego co widzę baaaardzo korzystna :)

A moze Cerutti- Image? Zapach sympatyczny, do codziennrgo stosowania.

Gość gość
to ja od CK one, a może jak potrzebujesz czegoś na co dzień i niedrogiego, to sprobuj Elizabeth Arden - Green Tea? Tam jest zapach zielonej herbaty i chyba właśnie ogórka?

Gość alajka zzaświatów
Image - z opisu obawiam się, ze będzie za bardzo w klimacie odświeżacza powietrza... A co do Green Tee, hmmm.. wydaje się być ciekawe, producentka znana z elegancji więc może nie okażą się wtopą, zapisałam do przeanalizowania!

Gość gość
a moze coś z Oriflame?