Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie wojna czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie?? Czy jest się czego bać???? Ojciec koleżanki która mieszka za granicą , kazał jej zabrać pieniądze z Pl i nie wracać bo będzie wojna

Gość gość
A kiedyś na onecie wyczytałam że Prezydent wzywa wszystkich meżczyzn który ukończyli 18 lat by szli służyć państwu

Gość gość
to niech sam Mosiek idzie do wojska

Gość gość
By zapisywali się do rezerw....... Wkurzyłam się.... jak tak sobie rządzą i wtrącają się tam gdzie nie trzeba to niech wpierw rząd idzie sobie walczyć....Te spaślaki z wiejskiej...

Gość gość
Bronke kontra Putek i będzie po sprawie ...Bronek z widłami a Putek czołgiem wyjedzie

Gość gość
he he Mosiek.....bardzo dobre określenie.... dla kogoś tak mało wyraźnego...

Gość gość
no to co robimy? wojna sie zacznie a my im z kopa i wypierda.. ginac za ojczyzne. sami ja rozpetaja a nam karza walczyuc. jak sie cos zacznie dziac skrzykujemy sie i jazda na ta cholote!!!!

Gość gość
tak skrzykniecie sie ble ble lepiej sie skrzyknac przeciw naszemu rzadowi abysmy nie musieli byc zebrakami za 1200 zl

Gość gość
@up Jedyna słuszna decyzja. Tzn gdyby to zależało ode mnie, to już bym ich rozpędził w pisdu, za te wszystkie kłamstwa i machlojki. Ale jeżeli grupowe działanie, wymaga jakiegoś bodźca, to może być i tak. Trzeba tylko działać razem, a nie jak zwykle dać się podzielić i skłócić. Choć raz zróbcie tak, żeby prawdziwi winni tego co się dzieje, nie grzali dupsk w hotelach ileśset km od konfliktu, tylko naprawdę bali się o swoje d**y.