Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin drugi

Partnerka chce wiedzieć

Polecane posty

Gość Marcin drugi

Ile było przed nią. Po co ? Żeby mieć pretekst do ewentualnych wyrzutów ? Nie wystarczy wiedzieć, że się nie jest pierwszym ?

Gość gość
Żeby mieć pretekst do ewentualnych wyrzutów x Dokładnie po to :) Nic jej nie mów.

Odejmij chociaż trzy;) z doswiadczenia wiem ze kobeity lubią drżayc takie tematy, co za dużo to nie zdrowo wiec nie mów prawdy, hehe chyba że nie masz nic do ukrycia;)

Gość Marcin drugi
Sam jestem przerażony swoją przeszłością. Odetchnąłem, gdy nie doliczyłem się dwudziestu. Ale jej życiorys nie jest biedniejszy, tak mi się wydaje. Przyszedł mi pewien pomysł do głowy. Napisać na kartce i wymienić się. Ciekawe, kto bardziej się ździwi.

Gość gość
a skąd wiesz ze napisze prawdę?

Gość gość
posłuchaj Marcinku, bo widzę że tzw. doświadczenie łóżkowe nie idzie w parze z racjonalnym mysleniem, rozmowy na temat przeszłości seksualnej nieomal zawsze powodują perturbacje w związku, przeszłośc to przeszłość, chcesz się dzieciaku bawić w wymienianie się kartkami to się baw, Twoje ryzyko :)

Gość Marcin drugi
Jeżeli ode mnie wymaga prawdy to sama powinna być uczciwa. Z jej opowiadań domyślam się ile. Ale być może mnie przebije.

kretynizm z jej strony. sama sobie strzela w kolano. będzie się zapętlać w myśleniu o jakiś kobietach z którymi byłeś. mnie nie interesują byłe partnerki mojego ukochanego, skoro ja z nim jestem nie one to znaczy że ja jestem zarąbista a one kiepskie...nie wiem po co Twojej kobiecie takie znęcanie sie nad sobą...uważa się za zero czy co?

Gość Marcin drugi
Ją to chyba podnieca. Takie opowiadanie jak, kiedy i gdzie. Potem chce to robić jeszcze lepiej.

Gość gość
Poczekalbys do slubu, nie mialbys problemu

Gość gość
nie *****lbys po slubie - ty bys nie mial :classic_cool:

Gość gość
To nie jest dobre. Kiedy zobaczyłem byłych mojej kobiety to nabrałem obrzydzenia do niej. Tacy obleśni leszcze. I po związku. Ja miałem piękne kobiety.

powiedz jej, nie każda chce sypiać z męską ścierą. i nie zdziw się, że kiedy się w końcu dowie, to cię solidnym kopniakiem pośle na księżyc.

Gość gość
Mowa jest srebrem, milczenie zlotem.

Gość gość
To kara Boska za przedmalzenski seks.