Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

staraczki sraczki laboratorantki

Polecane posty

Gość gość

po cholere tu siedzicie i wyrzucacie jad?

Gość gość
Jajco!Święta racja.

Gość gość
kto to jest laboratorantka???

Gość gość
Nie cierpię wieloletnich staraczek, bo one tylko swoje "dzieciątko" będą umiały pokochać. Adopcja jest be. Frustratki uprzykrzające życie sobie, swoim mężom, znajomym i dalszej rodzinie, bo nie daj Bóg jak siostra czy koleżanka zaciąży, to obraza majestatu, jak ona mogła!

Gość gość
nasze jest w laboratorium, właśnie się rozwija i stale obserwujemy pod mikroskopem namnażanie komórek, to już 3 tydzień. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość gość
Kobiety które przez wiele lat nie moga zejść w ciaze sa strasznie nerwowe, agresywne:(

Gość gość
Mój plan to zajście w ciąże na 2025 rok, trzymajcie kciuki!

Gość gość
A ja współczuję takim kobietom i życzę im jak najlepiej, bo sama kiedyś 2 lata nie mogłam zajść w ciążę i wiem, co czują...

Gość gość
co trwa dłużej ,czekanie na własne dziecko czy proces adopcyjny dziecka?

Gość gość
Staraczki pamietajcie, ze swiat nie kreci sie wokol nieplodnosci. Szczegolnie u waszych znajomych.

Gość gość
Mój się kręci w okół sraczki ,po mojej pysznej zupie,nie ruszam d.py z klopa,ta zupa była z mlekiem,na mleko mam alergie!

Gość gość
staramy się ja i kumpela. Robimy sobie testy i chodujemy w probówce nasze wspólne na 2020 rok

Gość gość
staram się ku.wa jak nie wiem co ,no i co i nic nie ma. Ale się nie poddaje,a wy mendy siedźcie na waszych popier. nych tematach o je.any staraczkach i wypisujcie poematy na pół strony szmaty je.ane

Gość gość
Ale wy głupie jesteście. Przecież staraczki piszą o staraniu się w tematach dla staraczek. Na co dzień raczej nie gadają z kim popadnie o temperaturze i owulacji. Zakładają se swoje własne tematy i na nich się wypowiadają. No to idźcie jeszcze na fora motoryzacyjne i tam wyzywajcie fanów motoryzacji, że cały czas piszą o samochodach. Potem wejdźcie na fora ogrodnicze i zwymyślajcie fanów ogrodnictwa, że cały czas piszą o kwiatkach i zwalczaniu mszyc. Potem nie wiem, może na jakiegoś czata dla dzieciaków idźcie i nawrzucajcie gówniarzom, że piszą o szkole.