Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waga,dieta i ryz

Polecane posty

Gość gość

hey chce schudnąć i stosuje diete ryzową tzn jem sam ryż z warzywami i czasami z piersią kurczaka.. myślicie że dzięki temu spadne z wagi ?

Gość gość
spadniesz z wagi, ale na chwilę, bo ograniczasz pewnie kalorie, ale nie dostarczasz istotnych witamin i minerałów, więc jak wrócisz do dawnego sposobu odżywiania, to waga od razu podskoczy. Dieta żeby była skurteczna, powinna być wartościowa, a pory i rodzaj posiłków powinny być dostosowane do potrzeb organizmu. Nie polecam modnych diet, ale odchudzanie po okiem specjalisty, bo ważne jest aby umiejętnie dobierać składniki w diecie, a później przejść etap stabilizacji wagi, który zapobiegnie efektowi jo-jo

Gość gość
w ogóle, to powinnas jeść raczej białko z warzywami, a nie węglowodany z warzywami - taka dieta ma sens, bo podwyższona podaż białka w diecie wspomaga odchudzanie.

Gość gość
ryż to jest masakra szczególnie biały, brązowy jest już lepiej kasza gryczana płatki owsiane kasza jaglana. Ale generalnie ograniczaj węglowodany. Od dobrego tłuszczu się nie tyje, szczeglnie polecam kokosowy tłoczony na zimno nierafinowany.

Gość gość
czyli jaka diete byście mi proponowały ?

Gość gość
niskokaloryczna o obniżonej ilości węgli + wysiłek fizyczny

Gość gość
dieta wysokobiałkowa zakwasza organizm na dłuższą metę może wpływać bardzo destruktywnie.

Gość gość
czyli odradzacie mi ryż ?

Witam! Ja ze swojej strony mogę polecić stosowanie suplementu diety AquaSlim, który powoduje tzw. "efekt pełnego brzucha" przez co zmniejsza się apetyt. Dodatkowo zalecam stosowanie odpowiednio zbilansowanej diety połączonej z aktywnością fizyczną dla uzyskania właściwego efektu utraty zbędnych kilogramów. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość Wandalik
A ja zamierzam zastosować dietę 5:2, tzw. postną a do tego stosuje się suplement DietBooster ;) dieta polega na tym, że przez 5 dni można jeść normalnie, a tylko przez 2 przyjmuje się ograniczoną ilość kalorii. Taka dieta nie jest tak rygorystyczna jak inne, a co ważniejsze, nie ogranicza przyjmowania w żaden sposób różnorodnych posiłków oraz produktów, co dobrze wpływa na kondycję organizmu. Na stronie można o tym poczytać: http://dietbooster.pl/ :)