Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak kobieta 'ociera' się nagim ramieniem o moje ramię?

Polecane posty

Gość gość

Że jej się podobam czy jak? Może to być zachowanie nieświadome? Często jej się zdarza stanąć blisko i tak mnie 'tknac' I robi to tak mocno intensywnie. Nie wygląda jakby to był przypadek.. np. Ja to się plosze i odsuwam od razu..

Gość gość
Niekoniecznie. Znamy się z pracy. Lubi mnie bo jest miła i wgl ale zżyta? Nie jesteśmy sobie bliscy.. jako tacy starzy 'znajomi'. Chyba że chodzi ci o coś innego to mi wytłumacz.

Moze ona to widzi inaczej moze ma Cie za przyjaciela,albo cos do Ciebie czuje?A poprawia włosy w twoim towarzystwie ale tylko w twoim albo makijaz?

Gość gość
może ma grzybicę skóry i ją swędzi.

Gość gość
pewnie jej się podobasz bo inaczej by tego nie robiła ale z drugiej strony nie wiem co musiałaby się stać żeby ocierała się ramieniem o innego faceta, choćby nie wiem jak mi się podobał to nigdy bym tego nie robiła.

Gość gość
No makijażu w trakcie pracy to raczej nie.. jest bardzo miła dla mnie, czasami spięta, choć na codzień bardzo pewna siebie. Myślę że moje zdenerwowanie może się jej udzielać.. włosy chyba nie.. ale raz np. Szyję odsłaniala i się po niej gładziła. Ucieka oczami.. boi się na mnie spojrzeć.. kiedyś było na odwrót..

Jak ramieniem sie ociera to nie wiem,ale wiem ze jak sie ociera klepie kogos po ręka (lewym chyba) ramieniu to znaczy podobno,ze jest zzyty emocjalnie.

Gość gość
No tak przedramieniem. Staje tak blisko że aż dotyka mojej skóry. Dzisiaj to doslownie wpadla na mnie i gdybym się nie odsunal to by tak stala. W ogole nie zachowuje tej tak zwanej przestrzeni osobistej.. co to znaczy?

Gość gość
To dlaczego jak na nią spojrzę to się ploszy (czasami). To mi się nie zgadza..

Gość gość
jak mi osobiscie podoba sie facet to tez uciekam wzrokiem. moze ja po prostu zawstydzasz spojrzeniem.

Gość gość
Autorze, ale z ciebie sierota i tłumok, żeby tutaj się pytać o takie p*****lki które są oczywiste...

Gość gość
a ociera ci się o ptaka?

Gość gość
No nie wiem czy to takie oczywiste..

Gość gość
Jak myślicie zapytać ją dlaczego tak robi wprost? Albo sam zaczne tak na nią wpadać. Bo to już mnie trochę denerwuje.. najpierw się tak zachowuje a potem się ona zachowuje jakbym robił coś złego patrząc na nią.

Gość gość
Up up up up.