Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pięknych rodziców a sama jestem brzydka. To nisprawiedliwe.

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę moi rodzice oboje są wyjątkowi ładni. Ojciec jest bardzo przystojny - brunet, wysoki, z zarysowaną szczęką, wysportowany a moja mama to brunetka o wielkich zielonych oczach, wydatnych kosciach policzkowych, bujnych włosach i świetnej figurze. A ja szkoda gadac:( W ogóle nie jestem do nich podobna. Czasem już mnie wnerwia jak nawet moi znajomi mi mowia, ze mam ladna mame albo tate

Gość gość
pewnie cie adoptowali xD

Gość gość
a musisz sie do nich porownywac?

Gość gość
Tez o tej adopcji odrazu pomyslałam. A jestes chociaż podobna do kogoś z rodziny-dalszej typu babcia, wujek, ciotka, kuzynostwo?

No jakby twoja mama przytyła to nie było by jej widac kosci policzkowych itd.Może nie chodzi o geny tylko o to że twoi rodzice bardzo dbają o siebie?

Gość gość
ja mam tak, że mój ojciec był szczególnie za młodu bardzo przystojny, a teraz mimo wieku emerytalnego nadal ma ładne rysy, a mama niestety jest mało urodziwa...poniżej przeciętnej...no i ja wyglądam jak mama nic po ojcu nie odziedziczyłam...jest mi przykro z tego powodu i nie raz to matce mówiłam, że z takimi genami powinna sobie adoptować dziecko a nie płodzić takie brzydkie, bo mnie to wkurza, ja sama wiem, że nie chcę dziecka tak skrzywdzić bo to jest poważny brak urody...zastanawiam się nawet czy to nawet nie jest jakaś choroba genetyczna, bo ja i moja 2 rodzeństwa wyglądami jak klony matki, jesteśmy bardzo brzydcy!!! Wiem, że może matce przykro z tego powodu ale nam też jest przykro...powinniśmy mieć za darmo operacje!!!

Gość gość
na dodatek to nie ja jestem wściekłą babką... tylko matka rozumie, że jest brzydka i my też i jesteśmy brzydcy i niezadowoleni...choć tyle, że ja się śmieje że nie jestem sama taka brzydka tylko jeszcze 3 osoby razem ze mną ;-) łatwiej to znieść

Gość gość
Ja mam na odwrót mam brzydkich rodzicow a jestem ładna ale w niczym mi to nie pomaga

Gość gość
NIe za bardzo jestem do nich podobna. Mam jasnoblond włosy, niebieskie oczy , tata ma oczy brązowe a mama zielone. Dziadkowie są też całlkiem inni niż ja. Wszyscy w mojej rodzinie mają bladą skórę a ja ciemniejszą.