Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli jeszcze raz jakikolwiek mężczyzna mnie wulgarnie zaczepi

Polecane posty

Gość gość

to potraktuję go gazem pieprzowym! Nienawidzę chamskich żartów w moim kierunku, zaczepiania, GWIZDANIA itd. Czuję się jak towar na sprzedaż. Co oni sobie myslą, że mogą mną pomiatać czy co?!?!?

Gość gość
dokładnie i psuć opinię.?Chamstwo trzeba tępić.!

Gość gość
Powinnaś być szczęśliwa, że jesteś zauważana, wiele kobiet chciałoby być na twoim miejscu.

Gość gość
A co ty myślałaś? chcesz spokojnie chodzić po ulicy to założ worek jutowy, a nie strój grzybiarki!

Gość gość
Nie ubieram się wulgarnie!!!! Poza tym oni to robią wobec niemalże każdej kobiety żeby nas PONIZYĆ!

Gość gość
cicho już cicho masuje sobie piśke do wpisów

Gość gość
no bo to chamy bez kultury i szacunku.

Gość gość
brak kultury i szacunku,proste.

w sumie to chcialabym to zobaczyc :P chodzi o to,ze tacy, to zazwyczaj dra sie z daleka tchorzliwie i jak sobie wyobrazilam,ze Ty nagle w te pedy lapki w torebke i lecisz w jego kierunku, to juz padam ze smiechu,bo facet by chyba zawalu dostal, hehehehhe

mozliwe,ze nawet ze szczescia,iz okazujesz mu zainteresowanie :P a jakbys jeszcze wyciagnela cos innego niz gaz,to co? kazalabys mu czekac,az znajdziesz to, o co Ci chodzi. W sumie , gdybym byla na Twoim miejscu,to chyba bym padla ze smiechu (pomijam,ze nigdzie by mi sie isc nie chcialo) Zazwyczaj kompletnie nie zwracam uwagi - zero - jakby to w ogole nie bylo do mnie. A jak mam akurat jakas glupawke,a ktos blysnie humorem (nie kompletnie burackim,chociaz juz samo w sobie to jest niskich lotow), to nawet riposne walne,aby im troszke chociaz w piety poszlo, ale rzadko mi sie chce,bo zazwyczaj poziom fatalny, o ile juz wystepuje to cos

Gość gość
Ja też do tej pory to ignorowałam a oni się śmiali. Robią to ewidentnie żeby nas kobiety poniżyć. Jak można na drugiego człowieka zagwizdać?!? Albo ostentacyjnie zmierzyć wzrokiem i oblesnie się uśmiechnąć. Naprawdę od tej pory będę ich traktowała gazem pieprzowym. Nie żartuję

Gość gość
MINDYMINDY DZIĘKI ZA RADĘ. Z jakiej racji ja mam tyć? Czyli jeśli jestem szczupła to oznacza, ze można mnie traktowac jak zwierzę tak? Nie ubieram się wulgarnie, ale schludnie, jestem zadbana ale nie wyzywająca więc nie rozumiem z jakiego powodu pozwalają sobie mnie tak traktować.