Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooui

Fantazja mojego faceta: do spełnienia?

Polecane posty

Gość Karooui

Witam :-) Mam nadzieję że trafię tu dzis na kogos poważniejszego bo z tego co widzę wszędzie tu dziś pełno niewyżytych gimnazjalistów. A wiec do rzeczy: jesteśmy z moim facetem razem juz kilka lat, znamy się bardzo dobrze, ufamy sobie. Chodzi mi o jego największą fantazję oczywiście seksualną. Chciałabym ją spełnić żeby sprawić mu przyjemność, niespodziankę i zgodnie z naszym mottem życiowym, życia żeby sprawiać sobie przyjemności ;-) Tym bardziej że jakiś czas temu on spełnił moją największą fantazję o czym teraz nie będę pisać bo to nie ten wątek i chciałabym mu się odwdzięczyć. Nie wiem tylko do końca jak to zorganizować. A plan zgodnie z jego fantazją jest taki: chcę poszukać dziewczyny w internecie, może na jakimś forum z ogłoszeniami która przyłączy się do nas do trójkąta. I jak miało by to wyglądać: on wraca do domu a my czekamy już na niego klęcząc tyłem wypięte i nagie oczywiście, obie ze związanymi oczami, zakneblowane, ze związanymi z tyłu rękami i związanymi nogami. Na stole leży kartka z napisem np miłej zabawy czy coś w tym stylu. A obok np. pejczyk. I tu nasuwa się kilka problemów które nie wiem jeszcze jak zorganizować: kto nas zwiąże a potem wyjdzie i zamknie drzwi, skąd wziąć taką dziewczynę, czy któraś się odważy, co napisać na tej kartce do niego, może np plan całej zabawy czy zostawić mu wolną rękę? Dzięki jak komuś chciało się przeczytać mój długi post i za wszystkie rady odnośnie planu.

Gość gość
Twój facet to k****orz

Postanowiłam zarejestrować nick żeby uniknąć podszywów. No i czekam na jakieś rady jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, byłabym bardzo wdzięczna.

Gość gość
Kurcze no to zazdroszcze facetowi kobiety ;-) Z******ta kobiera ze chce spelniac takie fantazje. Ja tez chce :-p Co do planu to moze masz jakas zaufana kolezanke ktora zamknie drzwi za wami. A dziewczyne znajdz na jakims forum albo z ogloszeniami. Tylko uwazaj zeby nie byla to jakas d*****.

Gość gośćAntoni
Ja mógłbym dołączyć dołączyć do waszego trójkącika. Ty związana a my się tibą zabawiamy z twoim facetem :classic_cool: Tylko nie wiem czy to będzie zgodne z jego fantazją :-p

Spoko i będziesz patrzyła jak twój facet pieprzy inną troche chore, później będzie chciał tylko trójkąty albo on sam i 5 kobiet a ty za ścianą w swoim pokoiku.