Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka020

Nie mogę znieść ciągłej krytyki i czepia się mojej matki

Polecane posty

Gość lolitka020

Z rodzicami nigdy się nie dogadywałam. Zresztą moja siostra też i z domu wyprowadziła się dość szybko. Mama jest taka,że o wszystko się czepia, nic jej nie pasuje. Uwierzcie mi,że ja ciągle siedzę w pokoju, bo ja nie mam o czym z nimi rozmawiać nawet. Jak mieszkałam poza domem podczas studiów to nigdy nawet nie zadzwonili do mnie. Mama się wydziera, a tata zawsze się za nią wstawia. Jej nic nie pasuje, wszystko krytykuje. Nawet mój narzeczony jej nie odpowiada, bo za niski ;/ Ile razy ja przez nią płakałam. Nawet w dniu moich zaręczyn nie potrafiła się ze mną cieszyć, a co najgorsze doprowadziła mnie do łez. Mam też młodszą siostrę, w okresie dojrzewania, ma też paskudny charakter. Ciągle na mnie donosi rodzicom itp. Podbiera mi rzeczy, a jak ja do niej idę pożyczyć chociażby linijkę to nigdy nie chce mi dać. Jak ma chipsy, nawet się nie podzieli. Dziś ubrała do szkoły po raz kolejny moją koszulę i ja jej w złości powiedziałam,że ostatnio też sobie wzięłam jej ciuch. To poleciała do rodziców i miałam taki sajgon w domu,że brak słów. Powiedziałam jej tak w żartach "wiem,że mam fajny gust i chciałabyś mieć taki sam". A mama "Ty masz gust? szkoda tylko,że w wyborach życiowych nie masz takich gustów" - miała na myśli mojego chłopaka. Dodam,że jestem w 2 msc ciązy, i jeszcze moja rodzina o tym nie wie, bo nie chce znowu wysłuchiwać mojej mamy. W dodatku ciągle mnie stresują, płacze przez nich, a potem boli mnie brzuch... Moja siostra starsza powiedziała,że mam się od nich wyprowadzić, bo teraz nie mogę sie denerwować. PAre dni temu moja przyszła teściowa powiedziala do mnie,że traktuje mnie jak córkę, a moja mama ile razy mówi "Tylko Ola nam sie udała" (najmlodsza siostra). Co o tym sądzicie?

Gość gość
Nikt się nie wypowie?