Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Zamierzam iść na studia

Polecane posty

W wieku na granicy 24-25 lat wybieram się na studia pedagogika opiekuńczo-wychowawcza. I zamierzam studiować tylko po to, żeby mieć wyższe wykształcenie bo nie rajcuje mnie pracy z dzieciakami bo ich nie lubię.

Gość gość
Narazie to tylk marzenia. Nie masz nawet matury niemoto.

Gość gość
Moze tak, a moze nie :P Napisz cos o sobie po angielsku, to zobaczymy czy masz szanse na zdanie matury. 3 zdania o sobie.

Gość gość
You are very stupid. You will never graduate from any University. Your lack of basic knowledge is shocking 🖐️.

Gość gość
Ti idź na te studia i nie męcz już

Gość gość
Nie ważne czy 25 lat czy 40. Każdy wiek wg mnie jest dobry na studia. :) Ale uważam że powinnaś wybrać coś co chociaż w jakimś małym stopniu Cię interesuje. Po co masz iść na pedagogikę i się męczyć? Pracy nie chcesz szukać w tym kierunku. Dziwne masz podejście. Nie zmarnowalabym 3 czy 5 lat (zależy czy chcesz robić magisterkę, czy kończysz na licencjacie).

Myślałam o doktoracie, chciałabym studiować takie kierunki jak dziennikarstwo, aktorstwo, reżyseria, wiedza o teatrze ale niestety do aktorstwa trzeba pięknie śpiewać, być wysportowanym mieć dobrą dykcję a ja jestem trochę schorowana i trochę mam wadę wymowy. Chociaż patrząc na Panią Kazimierę Szczukę, dziennikarstwo lub Kulturoznawstwo mogłabym spokojnie studiować.

Gość gość
Ahaa. Doktorat to już poważna sprawa. ;) Zrób najpierw studia I i II stopnia, potem pomyśl o dalszej edukacji. Chociaż napisałaś, ze nie chcesz pracować z dziećmi w przyszłości. Jeżeli chcesz robić doktorat z pedagogiki musisz mieć jakieś doświadczenie w tym. Nie możesz opierać się na samej teorii. Na doktoracie prowadzisz zajęcia ze studentami. Udzielasz się również poza uczelnią.

Gość gość
Ale ona nawet matury nie ma :( I juz kolejny rok nie moze zdac. Dlatego wymysla tematy z d**y na Kafe, bo nic innego jej w zyciu nie zostalo.

Gość gość
A to w takim razie powodzenia. :D hłe hłe hłe. :D

Gość gość
Ah przeoczyłam te przepiękne 3 zdania po angielsku :D

Gość gość
No to sie sprawa wyjasnila :D

Gość gość
Ze jestes niespelna rozumu, i gadasz z d**y