Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet jest ZBYT miły, zwariowałam ?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że totalnie upadłam na głowę. Mam nadzieję, że któraś z Was uświadomi mi, że przesadzam. Z moim chłopakiem jesteśmy razem kilka miesięcy. Od początku wydawało mi się, że jest przesadnie miły, ale byłam przekonana, że to forma strategii, zgrywa grzecznego, i że po pewnym czasie to sie zmieni. Niestety to się nie zmienia. Czasami mam wrażenie, że jakbym kazała mu wyczyścić mi buty to bez zastanowienia padłby na kolana. Zaczyna mnie to powoli irytować ! zwariowałam, czy mam troche racji ?

Gość gość
On jest po prostu pantoflarzem :D albo tak Cie kocha,że nie dostrzega jak bardzo sie przed Toba płaszczy...

Gość gość
Poproś go żeby cię jeb/nął w głupi łeb i będziesz mieć to co chcesz :P

Gość gość
W kazdej sytuacji taki grzeczny :)?

Gość gość
zdecydowanie. p*****lnął by pare razy przez łeb to od razu byłby zachwyt,a jak się stara to źle.

Gość gość
A ja tam autorke rozumiem. Osobiscie nudza mnie yacy grzeczni ulozeni faceci , wole jak faceta ma jaja!!

Gość gość
Może on jej ciągle słodzi i tylko "misiu kotku perełko a zrobić to a zrobić tamto a obiadek byś może zjadła?" nigdy nie wiadomo jaki jest ten facet :) może autorka nie wyolbrzymia wcale.

Gość gość
face musi mieć jaja :) jak nie ma to sama zrozumiesz... po czasie :D

Gość gość
o co bym go nie poprosiła, zawsze jest na moje skinienie, patrzy na mnie jak na obraz matki boskiej, zawsze sie ze mną zgadza, mam wrażenie, że niedługo zwariuje ! wiem, że powinnam sie cieszyć, że mam faceta który zrobi dla mnie wszystko, ale facet też powinien mieć jaja a nie być taką ciepłą kluchą ! przez to wydaje mi sie mało męski.

Gość gość
Apropo jaj - jak u was ze sexem, tez jest taki " mily " ? Czytaj romantczny, delikatny, powolny slodko pierdzacy;)?

Gość gość
romantyk Ci sie trafił z prawdziwego zdarzenia, gdzie ty taki okaz trafiłaś ;-)?

Gość gość
to wszystko twoja wina :D

Gość gość
A jakby ci czegoś odmówił, to zaraz pewnie byłby foch i gderanie przez miesiąc że w czymś ci nie pomógł.

Gość gość
To , że jest miły , nie znaczy , że nie ma jaj . Bez przesady . Za chwile sie okaże , że zwykła pospolita łajza to przysłowiowy facet z jajami . A ty autorko ciesz sie , że masz takiego faceta , kiedyś to docenisz jak trafisz na kretyna.

Gość gość
nie wydaje mi sie, aby to była moja wina. Sam mi ostatnio powiedział, że nieźle go temperuję jeśli chodzi o romantyzm, i że stara sie hamować, ładne mi hamowanie, skoro nadal czuje, jakbym wchodził mi w tyłek ! caaałe szczęście, że w łóżku nie jest grzeczny, ani troche ;>

Gość gość
Spokojnie minie mu jak zorientuje się na kogo trafił, na razie chce sobie chłopak pobzykać, więc jest milusi, jak mu się znudzisz, to dostaniesz to czego chcesz :P

Gość gość
Jak w lozku wychodzi z niego zwierze to ok:) hehe ... pamietajcie 50 proc udanego zwiazku to sex;p ...

Gość gość
ale on nie jest z tych, co mu tylko bzykanie i panienki w głowie, także o to jest spokojna. chciałabym aby czasami miał odwage na mnie krzyknąć i walnąć pięścią w stół, bo mam wrażenie, jakby sie mnie bał i że to ja w tym związku nosze spodnie

zdaje sie,ze bardziej chodzi o to,ze facet nie ma wlasnego zdania, a to juz wrecz kalectwo mentalne by bylo

Gość gość
zaproponuj mu trójkącik 2m i ty i zobacz czy też będzie milutki i się zgodzi :P

Jak dla mnie za malo cierpialas przez facetow i nie potrafisz docenic co masz albo skrycie chcesz byc ponizana przez faceta dupka.

Gość gość
Nie wydaje ci się, że on jest po prostu kulturalny, a tobie wiele brakuje. Każdy zachowuje się tak, jak go wychowano w domu :P Jak dla mnie, jesteś prostaczką, kobieto!

Gość gość
A ja cie rozumiem, tez nienawidzę takich ciot które się płaszczą i nie mają swojego zdania. Facet ma byc miły kiedy trzeba, ale jak coś jest nie tak to tez musi op******ic porządnie. Takie słodzenie, wchodzenie do d**y jest straaaasznie męczące. Pogoniłabym taką mimozę...

Gość do Beata
To prawda dziewczyna lubi jak się ich leje po pysku z zaspokojnym facetem się nudzą

Gość gość
Chyba wyniosłas z domu mało sympatyczne wzorce.I za mało cierpiałaś przez prymitywnych,egoistycznych,chamskich facetów :P Porozmawiaj ze swoim,że cięzko znosisz dobre traktowanie,więc niech cię traktuje rzeczowo ,jak kumpla.

Gość gość
mój facet jest ZBYT miły, zwariowałam ? uśmiałbym się gdyby on na kafe założył temat: moja kobieta zwariowała, jestem dla niej dobry a jej źle.

Gość gość
To że facet stara się być miły dla swojej kobiety, to chyba normalne? Jak się kogoś kocha, to chce mu się sprawić jak największą przyjemność, a to ze się zgadza we wszystkim... widocznie nie było na razie nic, co uznałby za niestosowne, więc dlaczego ma walić pięścią w stół i się nie zgadzać? Miałby to robić tylko po to aby zrobić ci na złość, czy poprawić ci samopoczucie? Kobiety są jakieś pierdzielnięte, jakby facet ci odmówił, albo krzyknął na ciebie, to potem przez miesiąc byś skrzeczała jaki to on jest niedobry, że cię nie szanuje, że nie liczy się z twoim zdaniem i byłby foch. Nie pasuje ci facet, to nie marnuj mu czasu, daj mu odejść i niech znajdzie sobie kobietę zrównoważoną psychicznie i dojrzałą.