Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

otarcia po stosunku

Polecane posty

Gość gość

w nocy kochałam się z chłopakiem, właśnie wstałam do pracy i usiedzieć nie mogę! (a za biurkiem pracuje) tak kurka boli, jestem poocierana, nie miałam jeszcze takiego problemu, chyba za dużo winka było :/ jak szybko się pozbyć tego paskudnego bólu/uczucia???

Gość gość
krem Clotrimazolum

Gość gość
Cipka nie była dawno ruchoana stad ból.Nie byłaś dobrze przygotowana ,nawilżona .Włozył ci szybko stąd otarcia.

Gość gość
Kup sobie hydrovag, globulki przyśpieszają gojenie śluzówki, dodatkowo zakwaszają pochwę więc chronią przed rozwojem bakterii i grzybów. Już po pierwszej globulce poczujesz ulgę, łatwo się je zakłada, mi przy takich problemach pomagają.

Gość gość
w aptece możesz kupić sobie bez recepty provag żel, którym jak zawsze przed stosunkiem będziesz się smarować i zaraz po to unikniesz takich podrażnień. Ja czasami jako lubrykantu go używam.

Gość Migea
Ja tez po takich szaleństwach smaruje sie provag żelem, ulga niemal natychmiastowa, poza tym chroni Cie przed infekcjami, a jak masz takie otarcia to łatwo o infekcje.

Gość gość
a czemu doradzacie clotrimazolum-przecież to konkretny lek na grzybicę, a autorka nawet nie pisze o takich objawach... na otarcia pomoże polecony już provag żel na przemian z bapanthenem i częste wietrzenie -najlepiej śpij bez bielizny.A na przyszłość może jakieś dodatkowe nawilżenie.

Gość gość
Skoro mowa o dodatkowym nawilżeniu, to najlepiej takie naturalne. Ja stosuje Hydrovag, który przywraca naturalne nawilżenie ale też działa regeneracyjnie na śluzówkę pochwy. Ginekolog poleciła mi go właśnie na bolesne stosunki i słabe nawilżenie pochwy.

Gość gość
Przyczyną pewnie jest za słabe nawilżenie. Następnym razem kupcie lubrykant. Osobiście polecam pjur med albo sylk. Są droższe niż durexy, ale znacznie lepsze jakościowo

Gość gość
otarcia po stosunku to bardzo nieprzyjemna sprawa, do tego jeszcze moga powstac dlugo gojace sie ranki w pochwie, warto szybko zadzialac zeby ich uniknac, w internecie jest wiele informacji na temat metod walki ze zbyt slabym nawilzeniem, ja skorzystalam z rad ze stronki kobiecosc.info/walka-z-suchoscia-trwa-przeglad-narzedzi/

Gość gość
Powinnas przed bzykaniem gługo mieć masowane wargi i nie było by problemu.Do bzykania musisz być przygotowana psychocznie i mechanicznie.

Gość gość
na otarcia i podrażnienia najlepszy będzie żel o działaniu łagodzącym i nawilżającym typu provag żel, można go też stosować przed stosunkiem i po nim, jest wielofunkcyjny

Gość gość
KURVVO SPAMERSKA wyyypierrrdalaj z tym prosrakiem!